Мешканці Дніпропетровщини стали переможцями урядової програми «Власна справа»

Надіслав: ilona , дата: чт, 03/28/2024 - 11:20
п

Визначено чергових переможців четвертої хвилі подачі заяв урядової програми «Власна справа», яка тривала з 12 по 25 лютого 2024 року.

Відповідно до результатів : 474 українців, з яких 23 мешканця Дніпропетровщини, стали переможцями грантової програми та отримають мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу.

Найпопулярнішими сферами, в яких працюватимуть переможці 4-ої хвилі:

оптова та роздрібна торгівля, ремонт автотранспортних засобів;

переробна промисловість;

тимчасове розміщування й організація харчування.

Детальніше про переможців Дніпропетровщини:

У Кам’янському районі відкриється цех з переробки м’яса, а у Новомосковському районі мікрогрант піде на розширення бізнесу – бджільництво.

У м.Дніпро – відкриється друкарня, магазин напівфабрикатів та кондитерських виробів, кав’ярня. Збільшаться можливості для підприємців з оптової торгівлі овочами, надання медичних послуг та організації сімейного дозвілля.

У Кривому Розі запрацює новий заклад харчування, агентство з просування вебсайтів та точки очищення води. Також серед напрямів – надання медичних послуг та послуг зі зберігання сільськогосподарської продукції. Решта підприємців розширять свій бізнес – кошти будуть вкладені в розвиток СТО, клінінгової компанії, магазину меблів, напівфабрикатів та кав’ярні.

У Павлограді надаватимуться фотопослуги.

З початку 2024 року на Дніпропетровщині вже визначено 61 грантоотримувача, які отримають кошти на загальну суму понад 14 млн грн. А це передбачає створення більше ніж 120 нових робочих місць.

Отримати мікрогрант може як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності. Обов’язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми гранту.

Детальніше за посиланням: https://cutt.ly/Mw2KT6Sl

Якщо ви маєте ідею та бажання розпочати власну справу, подати заявку можна онлайн через портал Дія  https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu