АНТИКРИЗОВИЙ ПЛАН КАМ’ЯНСЬКОГО від «Опозиціної платформи – ЗА ЖИТТЯ». Відео

Надіслав: slavkin , дата: пт, 09/25/2020 - 09:33
ОПЗЖ

"Опозиційна платформа – ЗА ЖИТТЯ" – єдина партія, що пропонує АНТИКРИЗОВИЙ ПЛАН КАМ’ЯНСЬКОГО. 
ЩО МИ ПРОПОНУЄМО?
"Опозиційна платформа – ЗА ЖИТТЯ" має великий досвід у реалізації програм соціального та інфраструктурного розвитку міст.
Наш Антикризовий план – це нова соціальна концепція Кам’янського. Її мета – 
захистити городян від різкого падіння рівня життя. 
Новий склад міськради, який ми оберемо 25 жовтня 2020 року, повинен прийняти ЄДИНИЙ СОЦІАЛЬНИЙ СТАНДАРТ. 
Власне кажучи, це буде муніципальний закон, який забезпечить жителям міста "Подушку соціальної безпеки". Кожен кам’янчанин має право розраховувати на справедливий і обґрунтований соціальний мінімум, нижче якого його рівень життя опускатися не може. Люди повинні отримати той соціальний пакет, що потрібен для нормальної життєдіяльності: повноцінного раціону харчування, лікування, сплати комунальних послуг. Звичайно ж, у першу чергу йдеться про соціально незахищені верстви населення. 
Місто повинне узяти на себе турботу про своїх жителів, дотуючи продукти харчування, ліки, комунальну сферу. Згідно з останніми даними, опублікованими у відкритих джерелах, у Кам’янському мешкає 71,6 тисяча пенсіонерів. Це майже третина населення міста. 
Більшість отримує пенсію, що не перевищує або ледве перевищує 2000 грн. І тільки приблизно 10% від загального числа нараховується більше 3000 грн. Тобто практично десятки тисяч людей, що віддали своє життя і здоров’я рідному місту, поставлені на межу виживання.
ЄДИНИЙ СОЦІАЛЬНИЙ СТАНДАРТ гарантує, що рівень життя жителів Кам’янського буде орієнтований на реальний прожитковий мінімум. 
Сьогодні влада встановила абсолютно штучний показник – 2118 грн, на якій неможливо прожити. Але багато сімей Кам’янського не дотягують навіть до цього рівня. Йдеться не лише про пенсіонерів. Але і про родини, де працюють не всі, де є неповнолітні діти, люди з обмеженими можливостями.
Ми вважаємо, що висмоктувати з пальця показники мінімального прожиткового мінімуму – це профанація соціальних ініціатив. Ми повинні відштовхуватися від потреб городян. Кам’янчанам потрібна реальна допомога, а не для годиться у звіті. Тому "Опозиційна платформа – ЗА ЖИТТЯ" спиратиметься передусім на думку людей про те, яким має бути справедливий рівень зарплат і пенсій у місті Кам’янське. 
Ці дані, а також можливості бюджету і соціально-орієнтованого бізнесу будуть покладені в основу оптимального розрахунку ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО СТАНДАРТУ.
Відео:
 https://www.youtube.com/watch?v=K52v0Sq61Lg.