Найкращі букмекерські контори України для безпечних та вигідних ставок на спортивні події

Опубликовано elena - пн, 05/09/2022 - 08:43
спорт

Що таке найкращі букмекерські контори України та які критерії беруться до уваги при вивченні сайті ставок на спортивні події для створення відповідного рейтингу. Як вибрати букмекерську контору беттерові з України. Легальність букмекерської контори як гарант безпечності для кожного клієнта. 

Найкращі букмекерські контори України: які вони?

На беттингової карті України представлені сотні букмекерських контор. У новачка у світі ставок розбігаються очі – як зробити правильний вибір, щоб потім не розчаруватись у ставках? Ми зробимо за вас всю роботу, вивчивши надійність, функціонал та умови букмекерських контор, повідомляючи вам підсумковий результат – хто може називатися лідером на ринку беттинга? На сайті https://geneva.lviv.ua/ можна детально ознайомитись з інформацією, котра допоможе кожному беттерові зробити правильний вибір. 

Чинники для складання рейтингу

Зверніть увагу, що у рейтингу зібрані найкращі букмекерські контори України – компанії, що легально пропонують послуги українським капперам. Наші фахівці проаналізували букмекерів на предмет їхньої надійності, вигоди для капперів, глибини ринків тощо.

Для формування рейтингу використано 8 критеріїв, що робить список найкращих букмекерських контор максимально об'єктивним.
●    Надійність сайту
●    Широта лінії
●    Глибина розпису
●    Спеціальні ставки
●    Привітальні бонуси
●    Коефіцієнти
●    Плажеті
●    Зручність функціоналу

Вище перераховані критерії допомагають детально вивчити особливості роботи букмекерської контори, та обрати для себе дійсно найкращий сайт ставок на спорт, де можна буде безпечно реалізовувати свій потенціал. 

Як вибрати букмекерську контору для ставок на спорт?

Отже, ви вирішили поринути у світ онлайн ставок і не знаєте, в якій букмекерській конторі створити обліковий запис. Запам'ятайте, що немає букмекера, що підходить під визначення «ідеального». Комусь сподобається дизайн та функціонал, але широта лінія залишає бажати кращого. Скористайтеся наступним алгоритмом, щоб підібрати контору, яка відповідатиме вашим уподобанням:

Переконайтеся, що букмекерська контора ліцензована. Навіть якщо ліцензія надана юрисдикцією Кюрасао, цього достатньо, щоб права гравців на ставках захищалися юридично.

Вивчіть лінію ставок, наголошуючи на видах спорту, які ви розглядаєте для ставок. Наприклад, якщо ви ставите на волейбол, то вам все одно, наскільки глибоким є розпис результатів для футбольних або хокейних матчів.
Обов'язково вивчіть відгуки клієнтів букмекерської контори. Звичайно, за одним-двома позитивними або негативними відгуками складати думку про букмекер не варто, а ось кілька десятків думок реальних клієнтів допоможуть зрозуміти, наскільки надійна і вигідна букмекерська контора.

Порівняйте акційні пропозиції. Завжди приємно отримувати від букмекера бонуси, тому для новачків важливі як вітальні бонуси, так і акції гравців, що діють.

Зверніть увагу на доступні платіжні настройки. Якщо ви реєструєте аккаунт у букмекерській конторі, то переконайтеся, що ви зможете поповнювати рахунок та виводити виграші найзручнішим для вас способом.

Легальні букмекерські контори України з ліцензією

Донедавна українські каппери користувалися послугами букмекерів, зареєстрованих у юрисдикції Кюрасао, оскільки не було законодавства, що регулює беттінг ринок. Час змінився – український ринок відкритий для міжнародних букмекерських контор. Компанії можуть отримати ліцензію та законно працювати на території країни.

БК України з ліцензією – гарантія безпеки

Поява беттінг законодавства зовсім не означає, що інші контори з ринку пішли. Букмекери з ліцензією Кюрасао, як і раніше, представлені на українському ринку, хоч і незаконно. З погляду гравця на ставках, найкращий варіант – реєстрація акаунту на сайті контори, ліцензованої в Україні. Чому це важливо?

У разі виникнення суперечок або порушення прав беттера, гравець має законні підстави звертатися до суду, однак це робиться за місцем реєстрації компанії. Якщо ви використовуєте обліковий запис букмекера з Кюрасао, то і пред'являти свої претензії доведеться там, попередньо вивчаючи місцеве законодавство та голландську мову. З ліцензованими в Україні конторами все простіше, захистити свої права можна в місцевому суді, та й букмекер при отриманні ліцензії зобов'язується дотримуватись саме українського законодавства.