Депутат Юрий Порожний назвал издевательством ответ на свой запрос по ремонту каменской школы № 20, который он получил от ДнепрОГА

Опубликовано slavkin - пт, 05/14/2021 - 19:56
Порожний

На депутатский запрос о ситуации с реконструкцией каменской школы № 20 на губернатора Днепропетровской области Валентина Резниченко ответил директор департамента ЖКХ Кушвид.
Депутат Днепропетровского областного совета Юрий Порожний шокирован ответом, который он получил на свой запрос относительно сроков возобновления реконструкции школы № 20 в Каменском. Обращался Юрий Порожний к губернатору Днепропетровской области Валентину Резниченко, а вот ответили ему на уровне директора областного департамента  ЖКХ.

ответ
Юрий Порожний назвал письмо банальной отпиской, издевательством и показателем неуважения областной власти к гражданам.
«Ну, що!.. Відповіли.
Мій депутатський запит щодо проблемної ситуації навколо загальноосвітньої школи N20 міста Кам’янського опрацьовано!!!
Як говориться, знущання 8-го левелу... Формальщина й неприхована зневага у всій красі. Фіг з ним, що ці писаки навіть прізвище депутата не знають, фіг з ним, що мій запит був не до цього директора департаменту. Шкода з того, що такими відписками представники влади навіть не приховують свого зневажливого ставлення до громадян та їхніх дітей, котрі є фактично заручниками цього «футболу».
Також звертає увагу те, що основною частиною цього «шедевру» (практично 3/4) є викладання всім давно відомої (можна сказати банальної) інформації (може я того не знав...). І тільки наприкінці твору майоріють вистраждані до болю сухі й холодні фрази про якісь там плани та наміри якоїсь там роботи.
Нє, ну дійсно, а що я хотів, на що сподівався?! Може я ще хотів, щоб зі мною хтось з можновладців хоча б поговорив з піднятої проблеми, роз’яснив ситуацію (будівля облради так недалеко від будівля облдержадміністрації)?! Мене так важко знайти?!
Так. Я дійсно цього хочу. І я це буду вимагати згідно діючого законодавства», - пишет Порожний в социальных сетях.