У Кам’янському відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Опубликовано bugaev - ср, 11/24/2021 - 12:03
исполком

24 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного увійшли 65 основних та 16 додаткових питань.

Серед найбільш важливих питань порядку денного – встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та в міському електричному транспорті.

За словами директора департаменту економічного розвитку міської ради Галини Єрмоленко, підвищення вартості проїзду викликано здорожчанням паливно-мастильних матеріалів та інших складових собівартості послуг із перевезення. Вона також зазначила, що запропоновані перевізниками розрахункові тарифи коливалися на рівні від 8,70 до 15 гривень й були значно вищі тих, що зрештою були винесені на розгляд виконавчого комітету. 

Тож, відповідно до прийнятого виконкомом рішення, вартість проїзду в автобусах становитиме від 8,50 до 10 гривень в залежності від маршруту. Збільшиться й вартість проїзду у міських трамваях – 6 гривень. Нові тарифи почнуть діяти з 9 грудня. 

Про підсумки виконання бюджету Кам’янської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року доповіла директор департаменту фінансів міської ради Лариса Шевченко. Так, загалом до загального та спеціального фондів міського бюджету з урахуванням офіційних трансфертів надійшло 1 826 012,7 тис.грн, що становить 100,8% до уточненого плану. Порівняно з аналогічним періодом 2020 року загальний обсяг надходжень збільшився на 16,9%.

Видатки міського бюджету виконано на 86,8%. Найбільшу питому вагу у структурі видатків бюджету займають видатки на освіту, охорону здоров’я, соціальний захист та соціальне забезпечення, культуру й мистецтво та фізичну культуру і спорт. 
Виконавчий комітет додав до переліку об’єктів, потребуючих санітарного утримання, адреси трьох стихійних сміттєзвалищ: територія під Лівобережним мостом з боку вул.Портової, по вул.Широкій з обох сторін від вул.Колеусівської в бік селища Карнаухівка та територія поряд із садовим товариством «Енергетик».

Відповідними рішенням виконком надав згоду на встановлення на будівлі середньої загальноосвітньої школи №25 меморіальної дошки на честь Павлюка Олега В’ячеславовича, який загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Також було розглянуто низку проєктів підготовлених департаментом комунальної власності, земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майно, управлінням містобудування та архітектури, службою у справах дітей міської ради.