У Кам’янському відбулось засідання виконкому міської ради

Опубликовано bugaev - пн, 09/20/2021 - 15:47
исполком

20 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради, до порядку денного якого увійшли 28 планових та 45 додаткових питань.

На початку засідання директор департаменту житло-комунального господарства та будівництва міської ради Дмитро Губський доповів про стан підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років. Зокрема, до роботи у зимовий період підготовлено 78 одиниць спеціалізованої прибиральної техніки та заготовлено 15 тис тонн посипального матеріалу та реагентів. Комунальні служби міста повністю забезпечені бензином та дизпаливом.

Виконавчий комітет затвердив список власників 3-х квартир будинку №23 по вулиці Матросова, житло яких визнано аварійним через вибух 30 січня 2021 року та прийняв рішення про надання постраждалим квартир з фонду комунальної власності міста з правом подальшої приватизації.
Рішенням виконавчого комітету внесені зміни до переліку об’єктів, санітарне утримання яких здійснює департамент екології та природних ресурсів міської ради. До переліку об’єктів додали 5 стихійних звалищ, а саме: в районі сходинок від вул.Семашка в бік міського пляжу; в районі кільцевої трамвая №1, яка розташована по вул.Глаголєва та ДЮСШ №4; по вул.Чайковського, неподалік церкви Святого Миколая (Тритузне); по вул.Чкалова, поряд з кладовищем біля ГРП; територія навколо водойми, яка знаходиться в районі садових товариств «Хімік-3» і «Хімік-2» та вул.Нікопольскої і вул.Тихої.

Серед інших питань, розглянутих на засіданні – внесення змін до складу міських комісій різного спрямування у зв’язку із кадровими змінами, скасування дозволів на розміщення та зовнішньої реклами, проєкти рішень підготовлені відділом розподілу житлової площі міської ради та службою у справах дітей міської ради.