В «Ударі Віталія Кличка» визначилися із лідером на Дніпропетровщині

Опубликовано slavkin - пт, 11/12/2021 - 13:27
удар

В області партійці зібралися вперше з часів Революції Гідності.  Тут відбулися установчі збори, на яких  обрали керівні органи місцевого осередку .
Одноголосним рішенням членів партії лідером «Удару» на Дніпропетровщині було обрано Юрія Сімонова. Він підприємець, громадський діяч,  депутат обласної ради.
«Перед нами тепер стоїть задача відновити роботу партії в області.  Створити осередки, залучити до роботи наших однодумців, з якими ми будемо вирішувати проблеми суспільства.  Ми бачимо, що держава і суспільство переживають кризу, тому ми розпочинаємо нашу нелегку справу. Я дякую всім за довіру і запрошую до роботи», - сказав у вітальній промові Юрій Сімонов.
В Центральному виконкомі партії ставлять перед Дніпропетровською областю завдання стати не просто великою, але й потужною силою. Ігор Гоцул, перший заступник голови ЦВК партії «Удар Віталія Кличка» звернувся до дніпропетровських партійців:
«Для того, щоб партія могла прийти до влади за допомогою довіри виборців, і реалізувати свою програму, виконати обіцянки, необхідно, перш за все відбудувати структуру. Тому першим завданням для обласної організації  - знайти або повернути достойних представників в районах, в містах, в громадах.  Людей, які чесно й без зайвого пафосу донесуть до людей ідею і програму  партії».
Наразі розбудова партії відбувається всією країною.