Пішов з життя відомий дніпровський журналіст

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 07/21/2023 - 13:24
траур

У Дніпрі помер журналіст Михайло Арошенко. Про сумну звістку повідомили в правлінні Дніпропетровської обласної журналістської організації, пише видання https://dnepr.info/uk/.
Михайло Михайлович працював телеведучим та публіцистом. Раніше був завідувачем відділу ЗМІ Дніпропетровської ОДА. 
Михайло Арошенко багатьом відомий за своїми книгами «Наш дорослий дитячий будинок», «Знову набута надійність», «Енциклопедія капіталів-1», «Весільний вальс», «Час і гроші», «Таємниці сталевих конструкцій», «Сім доз», «Енциклопедія капіталів-2» та іншими.
Правління Дніпропетровської обласної журналістської організації глибоко сумує і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам з приводу непоправної втрати – смерті члена Національної спілки журналістів України Михайла Михайловича АРОШЕНКА. Схиляємо голови. Світла йому пам’ять, – написали колеги журналіста. 
Що стосується Кам’янського, Михайло Михайлович бував у нашому місті у 1996 році, коли працював у передвиборчий команді кандидата на посаду міського голови Василя Швеця. І працював дуже добре – Швець тоді одержав блискучу перемогу на виборах у вересні 96-го.

арошенко