Про кошерний раціон для дніпровського олігарха

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 09/03/2023 - 08:39
збір

Екс-нардеп з Кам’янського Віталій Купрій продовжує коментувати події навколо свого колишнього боса Ігоря Коломойського, зокрема, його вчорашній арешт.
«Відбуваються дивні речі.
Маючі всі можливості затягнути розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу, а то і повторити те, що було у справі Корбана, Ігор Коломойський обирає ночівлю у СІЗО. Тобто можна було б уникнути цього рішення суду взагалі!
Я то особисто знаю як він може захищатися. На суді навіть жодного нардепа із його обійми не було. І чому суд провів засідання у закритому режимі? Це ж незаконно.
При цьому каже журналістам що не погоджується з підозрою. Тобто очевидно що грає у піддавки. Цікавий сценарій.
Я купив поп-корн. Чекаю коли буде внесена застава у 13 мільйонів доларів. Нагадаю що по справі Привату йому колись пред'являли зловживання на 5 мільярдів.
А може це дійсно спроба Зеленського захистити свого старшого друга від переслідування американців? Хотів би почути його публічну реакцію як він став на стежину боротьби із олігархами.
Також цікаво а хто ж спільники злочинця по цій справі? Їх має бути десятки. Він то сам міг бути лише організатором, або навіть співорганізатором, адже має партнера мільярдера Геннадія Боголюбова.
Ну і хотів би глянути камеру у СІЗО, де буде ночувати пан Коломойський. Чи Малюська вже йому апартаменти з кошерним раціоном підготував?», - написав Купрій у своєму фейсбуці.