Символічний смітник в Кам’янському - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 07/17/2023 - 14:31
смітник

Що перше, що друге фото зроблені сьогодні на вулиці Миру.
Перша світлина – це смітник, розташований по цій вулиці. Сьогодні зранку там з’явився дуже цікавий предмет – парасолька з емблемою та в кольорах Партії Регіонів. Колись такі парасольки масово вручали містянам – напередодні президентських виборів 2010 року, місцевих виборів того ж 2010-го та парламентських виборів 2012-го. До речі, і перші, і другі, і треті вибори  у нашому місті, тоді ще Дніпродзержинскьку, виграла саме ця партія, причому з великим відривом від суперників. Що було далі, добре відомо – Євромайдан, втеча головного регіонала України і фактична заборона цієї політичної сили. Від тієї пори залишились лише передвиборчі сувеніри, і сьогодні один з них опинився на звалищі як у переносному, так і в прямому сенсі. Чи то кам’янчани дійсно так зненавиділи цю партію, чи йдуть вслід за політичною кон’юктурою, але факт залишається фактом – ПР нині на звалищі історії і в України, і в нашому місті.

флаг
А зовсім поряд зі звалищем просто на землі валявся ще один яскравий предмет – повітряний змій. Змій як змій, але ж цікаво, що виконаний він у кольорах прапору ЛГБТ. Як він тут опинився, чи то впав з неба, чи хтось викинув його на смітник саме через такі кольори – невідомо. Цікаво лише, чи багато в Україні таких от дитячих іграшок, які відверто рекламують нетрадиційну сексуальну орієнтацію? Якщо такого добра багато, то чи не занадто толерантно наше суспільство ставиться до секс-меншин? Ніхто не каже, що нетрадиційників треба переслідувати, сексуальний вибір – то їхнє право. Але й пропагувати їхні погляди в Україні не слід. Тим більше зараз, коли експерти б’ють тривогу – через війну в нашій країні не те що демографічна криза, а справжнісінька демографічна катастрофа!
Все ж таки досить символічні речі валяються біля смітника. Виходить, що за 10 останніх років ми позбавились від Партії Регіонів і підняли ЛГБТ-прапор? Мабуть, щось не те коїться в нашій державі…