Трагедія у Дніпрі: копу загрожує ув’язнення. Відео

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 09/01/2023 - 09:26
Болтік

В Україні продовжується обговорення випадку в Дніпрі, де працівник поліції застрелив чоловіка, який чинив спротив правоохоронцям.
Точки зору людей розділились. Перші вважають, що поліцейський діяв правильно – адже мав місце факт застосування сили до його колеги, і цей був саме той випадок, коли правоохоронець має право застосувати зброю без попередження і попереднього пострілу у повітря. Другі ж стверджують, що поліцейський грубо порушив закон, стріляючи у беззбройну людину і що достатніх підстав для трьох (!!!) пострілів у спину громадянина аж ніяк не було. До того ж, виникає питання – навіщо було застосовувати силу до жінки, яка була за кермом автомобіля і силою витягувати її з машини, та ще й використовувати газовий балон? Особливо гнітюче враження викликає те, що все це – витягування з машини, застосування сили, газовий балон, бійка чоловіка з поліцейськими – відбувалося на очах у дітей. 
Як відомо, суд поки що обрав попередній захід для поліцейського, який стріляв, у вигляді домашнього арешту. Невідомо, як будуть розвиватися події далі. 
Кілька хвилин тому ми вже дали розлогий коментар нашого юриста Ігоря Ворона з приводу цієї трагедії у Дніпрі. А зараз ми пропонуємо до Вашої уваги відео з цього приводу відомого українського адвоката Антона Болтіка (на фото).
Відео дивіться тут:
https://www.youtube.com/watch?v=JGyViVbA5v8&t=1s