У Кам’янському вітали кращих громадян

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 09/15/2023 - 14:44
Білоусов

Кам’янське сьогодні почало святкувати День Міста.
Урочисті збори відбулися у приміщенні театру імені Лесі Українки. В них взяли участь начальник Кам’янської районної військової адміністрації Олег Гапич, голова районної ради Максим Чехута, мер міста Андрій Білоусов, працівники місцевого самоврядування, керівники підприємств, військові, поліцейські і так далі. Оплесками збори вітали почесних громадян міста: Василя Швеця, Леоніда Шевченка, Гарніка Хачатряна, Євгена Сорокіна, Льва Єжевського, Олега Морозова, Олену Ронжину та інших. Бурею овацій зал вітав Генріха Кузнєцова, який саме сьогодні святкує своє 95-річчя.

зал
На зборах хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув під час нинішньої війни, а також подивились відеофільм про те, як наше місто живе та працює в умовах військового стану. Потім була велика церемонія нагородження.
Звертаючись до кам’янчан, начальник РВА Олег Гапіч щиро подякував владу міста і всіх його мешканців за велику роботу по допомозі фронту, по влаштуванню вимушених переселенців, по забезпеченню життєдіяності міста. Він розповів, що сьогодні зранку у Кам’янському побував голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, який взяв участь у відкритті соціального центру для ветеранів та їх сімей, Центру реабілітації для військових, першої черги лікарні № 1 після реконструкції і лялькового театру у приміщенні колишнього музею ДМК. Голова області дав дуже високу оцінку Кам’янському і його владі, наголосивши, що наше місто подає приклад всій Україні, зазначив Олег Гапіч. Він нагородив кращих містян відзнаками РВА на честь свята. Особливий подарунок чекав мера Андрія Білоусова – Гапіч вручив йому подяку районної влади і картину-копію відомої марки «Русский корабль, иди…» з автографом автора цих слів, які стали відомі на весь світ.

картина
Кам’янчан також привітав і вручив нагороди голова районної ради Максим Чехута. Мер Андрій Білоусов привітав зі святом і подякував містян за їх патріотизм, невтомну працю на благо Кам’янського і теж вручив нагороди міської влади. 
В числі нагороджених Гапічем, Чехутою та Білоусовим – військові, правоохоронці, керівники та робітники підприємств різних форм власності, педагоги, лікарі, волонтери, діячі культури – всі ті, хто своєю працею не лише робить місто кращим, а й наближає нашу перемогу.

нагороди
Після урочистої частини для учасників зборів відбувся святковий концерт.