Кам‘янчани посіли третє місце на Чемпіонату України зі спортивної акробатики

Надіслав: ilona , дата: пн, 05/22/2023 - 17:59
к

З 16 по 19 травня у місті Вінниця пройшов Чемпіонат України серед дорослих зі спортивної акробатики. Змагання зібрали понад 100 акробатів з восьми областей України та міста Києва. Кам‘янське представляла команда вихованців ДЮСШ №4 у складі 7 спортсменів, повідомляє kamyanske.com.ua.

За результатами змагань, змішана пара Богдана Караваєва та Анни Омелянчук, посіла третє місце у динамічній та комбінованій вправах, а також у багатоборстві.

Спортсмени розповіли, що разом вони займають акробатикою вже близько восьми років та зазначили:
“Участь у цьому турнірі надала нам дуже цінний досвід, тому надалі ми збираємося ще більше зосередитися на тренуваннях та покращувати власні навички”.

Тренери акробатів Людмила Шапорева та Ганна Романова висловили подяку Збройним силам України за можливість займатись улюбленою справою, а також міському голові Андрію Білоусову та ГО “Бджола” за допомогу у реалізації цієї поїздки.
“У вересні на наших вихованців очікує Чемпіонат України та Кубок Україні серед дорослих, тому будемо готуватися наполегливо, аби розширювати список наших досягнень”.

Очільник Дніпропетровської обласної громадської організації “Бджола” Олександр Лукашов та начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк привітали команду з гарними результатами та побажали успіхів у подальшій кар‘єрі.

Зображення видалено.

Зображення видалено.

Зображення видалено.