Театр Кам’янського запрошує

Надіслав: slavkin1 , дата: сб, 09/30/2023 - 08:17
театр

АНОНС ВИСТАВ У ТЕАТРІ ІМ. ЛЕСІ УКРАЇНКИ 6-8 ЖОВТНЯ

6 жовтня, 18:00, Камерна зала Нової сцени - А. Курейчик «ОБЕРЕЖНО, ЖІНКИ!», комедія на дві дії.

жінки
«Жінки – дивовижні істоти, вони швидше повірять абсолютно ідіотським байкам, ніж власним очам», – наївно думав молодий художник Серж Дюбуа, заводячи романи одночасно з трьома, на перший погляд, такими різними жінками. Смішна й ексцентрична студентка Лулу, грубувата і впевнена в собі барменка Жаклін, щедра і довірлива аристократка Марісабель мають все ж таки одну спільну рису – кожна з них мріє бути єдиною в житті коханого. У такій ситуації головне для Сержа, щоб його жінки ніколи не зіткнулися один з одною! Але, зрозуміло, за законами жанру випадок зводить їх усіх разом.
На що здатні три розлючені жінки? Ніколи не здогадаєтеся. Це треба побачити!

07 жовтня, 11:00, Мала зала (колишній музей ДМК) - Олександр Олесь «ЛИСИЧКА, КОТИК І ПІВНИК», лялькова вистава.

ляльки
Захоплива історія про пригоди довірливого Півника, якого щоразу обдурює і викрадає хитра Лисичка та про його хороброго друга, Котика, який неодноразово успішно рятує свого друга. Ця казка навчить малечу бути вірними друзями, допомагати близьким у скруті, а також не довіряти сліпо усім солодким речам, бути обережними та завбачливими і обов’язково прислухатися до порад близьких людей, адже вони поганого не побажають.

07 жовтня, 17:00, Нова сцена (колишній ПУ ім. Горького) - Ерік Еліс, Роджер Ріс «АНГЛІЙСЬКА РУЛЕТКА», романтичний трилер.

рулетка
Багата вдова Філіпа Джеймс уклала з безхатченком Данкеном Мак Фі бізнес-угоду, тому що цей зухвалий бродяга схожий на її нещодавно померлого чоловіка Річарда, як брат-близнюк. У свій сорок п’ятий день народження Річард мав успадкувати великий трастовий фонд за умови, що він одружений і, звісно, живий. Тож Мак Фі потрібно всього лише видати себе за Річарда на вечірці з приводу дня народження, а потім – при зустрічі із сімейним адвокатом. У розкішній лондонській квартирі Філіпи бізнес-партнери починають ретельну підготовку до цієї доленосної зустрічі. Але не завжди все йде за планом, чи не так? Приголомшливі повороти сюжету у цьому романтичному трилері примушують глядачів слідкувати за розвитком подій затамувавши подих.

08 жовтня, 11:00, Нова сцена (колишній ПК ім. Горького) - Неда Неждана «ЗОРЯНА МАНДРІВКА», музична казка.

казка
Юні глядачі вирушать разом із героями казки у захопливу і сповнену пригод подорож казковими планетами, щоб знайти чудодійні ліки і врятувати Новий рік. Звісно, що їм доведеться долати труднощі, боротися з космічними монстрами та Злою Чаклункою, але справжня дружба перемагає усі негаразди. Тож мандрівка буде веселою, яскравою, з веселими піснями і морем незабутніх вражень!

08 жовтня, 17:00, Основна сцена - Франсіс Вебер «ВЕЧЕРЯ ДУРНІВ», комедія на дві дії.

дурні
У П’єра Брошана – забезпеченого книговидавця і пересиченого сноба – є одне дивне хобі. Раз на тиждень, по середах, він з друзями влаштовує звані вечері, де в якості десерту подають … дурнів. Дивакуватих гостей, над яким можна від душі познущатися і, якщо дурень, якого ти запросив, виявиться найдурнішим – виграти приз. Цього разу Брошан має твердий намір виграти на майбутньому вечері, оскільки доля йому підкинула просто феєричного придурка на ім’я Франсуа Піньйон. Ось тільки радісний, натхненний, доброзичливий і добрий Піньйон виявився не таким вже й недотепою, як здавалося, а господар – не таким розумним, яким себе вважав.