Театр Кам’янського запрошує

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 10/13/2023 - 08:08
театр

АНОНС ВИСТАВ У ТЕАТРІ ІМ. ЛЕСІ УКРАЇНКИ 20-22 ЖОВТНЯ.
 20 жовтня, 18:00, Основна сцена - М’юррей Шизгал «LUV», карикатурна комедія, 16+

лав
Двоє колишніх друзів по коледжу зустрічаються після п’ятнадцятирічної перерви. Невдаха Гаррі якраз намагається звести рахунки з життям, а прагматичному і нібито успішному Мілту вдається його від цього утримати. Після того, як друзі обмінялися історіями життя, виявляється, що вони нещасливі обидва. Мілт розлюбив дружину і не знає як її позбутися, щоб залишитися зі своєю коханкою. Гаррі взагалі жодного разу не мав ніяких стосунків з жінками. Аж тут Мілту спало на думку, що його розлюблена  дружина Елен – це і є той самий рятівний круг, який допоможе і його другу, і йому самому. Що було далі, варто побачити!
 21 жовтня, 11:00, Мала сцена (колишній музей ДМК) - Олександр Олесь, «ЛИСИЧКА, КОТИК І ПІВНИК», лялькова вистава

ляльки
Це захоплива історія про пригоди довірливого Півника, якого щоразу обдурює і викрадає хитра Лисичка та про його хороброго друга, Котика, який неодноразово успішно рятує свого друга. Подивитися цю веселу і повчальну виставу буде цікаво навіть найменшим глядачам, діткам від трьох років. Казка навчить малечу бути вірними друзями, допомагати близьким у скруті, а також не довіряти сліпо усім солодким речам, бути обережними та завбачливими і обов’язково прислухатися до порад близьких людей, адже вони поганого не побажають.
 22 жовтня, 11:00, Основна сцена - Володимир Гирич «ТРОЄ ПОРОСЯТ», музична казка, 3+

поросята
Усе літо поросята гралися, співали та веселилися. Але з настанням перших холодів замислилися: де ж зимувати? Старші брати швиденько збудували хижки із соломи та гілочок. Наймолодше поросятко цеглинка до цеглинки зводило кам’яний будиночок. Працювало ретельно… У цей час двоє інших поросяток байдикували та насміхалися зі свого трудяги-братика. Лихо не забарилося, і відразу ж з’ясувалося, хто чинив правильно, а хто ні.
 22 жовтня, 17:00, Основна сцена - Авксентій Цагарелі «ХАНУМА», музична комедія на 2 дії.

ханума
Весела, дотепна, яскрава та чарівна… Гаряча як південне сонце, п’янка як молоде грузинське вино.. Вона перенесе вас до Авлабару, де ви поринете в неповторну атмосферу старого Тбілісі… Жбурне у вир кумедних та веселих пригод… Зачарує музикою… Приголомшить темпераментними танцями… Розсмішить і здивує…. Вона подарує вам море позитивних емоцій, посмішки і гарний настрій.
Вона – це весела музична комедія «Ханума», в яку неможливо не закохатися і яку неможливо забути.