У Ахметова помогают семьям фронтовиков Каменского

Опубликовано slavkin - пт, 10/14/2022 - 14:54
фонд

Об этом сообщают на Каметстали.
«День за днем наші мужні воїни наближають жадану Перемогу, боряться за звільнення української землі від окупанта та мирне небо над головою. Щомиті кожного з них зігріває думка про рідних дітей та дружин, які чекають на них вдома. А Метінвест системно підтримує їх сім’ї. У межах гуманітарного проєкту РятуємоЖиття який реалізується у координації з Фонд Ріната Ахметова на Каметсталі продовжується видача гуманітарної допомоги. 
Понад 2000 продуктових наборів отримають родини співробітників, які проходять службу у лавах ЗСУ/ТРО чи були демобілізовані, або отримали поранення під час військової служби. Видачу допомоги організували в інженерному корпусі підприємства. 
 «Фонд Ріната Ахметова вже не вперше допомагає нам у цей надскладний і надважкий час, і ми дуже вдячні за таку підтримку, за те, що піклуються не тільки про захисників, а і про їхні сім’ї. Тримаємося та віримо у Перемогу!», - відзначила Ольга Мінаєва, чоловік якої боронить державу від ворожої агресії на передовій. 
Також наразі триває видача допомоги співробітникам, які виховують дітей віком до 18 років та дітей з інвалідністю і постраждалим від аварії на ЧАЕС. Ветерани комбінату вже отримали 5000 продуктових наборів. Усього співробітники компанії у Кам’янському восени цього року отримають близько 13 000 наборів. 
Об’єднуємося заради допомоги тим, хто її потребує!», - говорится в сообщении.