У Ахметова в Каменском занялись утилизацией

Опубликовано slavkin - чт, 10/06/2022 - 09:47
утилизация

Об этом сообщает пресс-служба Каметстали.
«На Каметсталь Групи Метінвест поновили проєкт з безпечного збирання використаних батарейок. Дирекція з охорони праці, промислової безпеки та екології комбінату, спільно з молодіжною організацією, вирішили «перезавантажити» екологічний проєкт, спрямований на безпечне збирання та утилізацію відпрацьованих елементів живлення.
Одна батарейка, потрапивши у землю, здатна забруднити майже 20 квадратних метрів ґрунту, а отже, завдає непоправної шкоди навколишньому середовищу і здоров'ю людей. Тож, правильна утилізація використаних елементів живлення є одним з важливих кроків на цьому шляху.
Головна мета акції – нагадати співробітникам підприємства, що відповідальність за довкілля несе кожен з нас і закликати колег жити екологічно вже зараз, відправивши відпрацьовані батарейки та акумулятори до спеціально підготовлених для цього контейнерів.
Шість нових контейнерів вже розміщені у найдоступніших та найзручніших для співробітників Каметсталь локаціях. Усі зібрані батарейки згодом будуть переважені та відправлені до спеціалізованої організації, яка співпрацює з комбінатом і гарантує безпечну утилізацію відпрацьованих елементів живлення», - говорится в сообщении.