АНТИКРИЗОВИЙ ПЛАН КАМ’ЯНСЬКОГО від «Опозиціної платформи – ЗА ЖИТТЯ»

Опубликовано slavkin - пн, 09/14/2020 - 07:24
опзж

"Опозиційна платформа – ЗА ЖИТТЯ" – єдина партія, що пропонує АНТИКРИЗОВИЙ ПЛАН КАМ’ЯНСЬКОГО. 
ЧОМУ МІСЦЕВІ ВИБОРИ Є ТАКИМИ ВАЖЛИВИМИ?
Сьогодні потрібно  переглянути ті функції, які виконує міський або обласний депутат. Вже недостатньо просто прибрати сміття з вулиць, пофарбувати бордюр, поставити лавку і заасфальтувати доріжку. Це проста і зрозуміла господарська функція, яка має виконуватися за умовчанням. Інакше тоді навіщо взагалі потрібна місцева влада?

Изображение удалено.
"Опозиційна платформа – ЗА ЖИТТЯ" вважає, що сьогодні на плечі місцевої влади, окрім господарської функції, лягає колосальна соціальна відповідальність. Бо, якщо заасфальтованою вулицею йде безробітна, хвора і напівголодна людина, – гріш ціна цьому асфальту. Розвиток міста – це щасливі, благополучні та здорові люди, а не цифри освоєних і розпилених бюджетних коштів.
"Ефективні менеджери", які  освоюють бюджет, – більше не герої нашого часу. Ситуація з коронавірусом продемонструвала не тільки абсолютну безпорадність, але й цинізм влади перед лицем серйозних загроз. Кам’янське позбавили сотень мільйонів гривень, забравши в нього земельний податок. У той же час, з 64,7 млрд гривень спеціального фонду боротьби з пандемією на медичні потреби було витрачено всього лише 16%.
Держава виявилася не просто жадібною, але й безпорадною у боротьбі з коронавірусом. Так само воно безпорадне і в інших ситуаціях, критичних для українців. Кам’янське отримало чіткий сигнал: не сподівайтеся на Київ, допомога звідти не прийде! Тому Кам’янська міська організація "Опозиційна платформа – ЗА ЖИТТЯ" взяла на себе функцію захисту і турботи про людей. Тисячі людей отримували і продовжують отримувати допомогу продуктами харчування, медикаментами, товарами першої необхідності.

Изображение удалено.
Влада нічого не зробила для кам’янчан, але при цьому всіляко намагалася нам завадити і заборонити наші соціальні програми. Ми йдемо до місцевих рад, щоби захистити людей та ухвалити муніципальні закони, які в умовах кризи гарантують кам’янчанам допомогу і підтримку місцевої громади. 
"Опозиційна платформа – ЗА ЖИТТЯ" – єдина альтернатива тим, хто веде Кам’янське і всю країну до колапсу. Ми приймемо Антикризовий план і зупинимо його на рівні міста!