Экс-каменчанин настаивает на «зраде» в Офисе президента, вспомнили даже о днепровском олигархе - видео

Опубликовано slavkin - ср, 09/21/2022 - 07:20
куприй

Бывший нардеп из Каменского Виталий Куприй продолжает утверждать, что окружение президента Владимира Зеленского пытается отстранить от должности Главкома ВСУ генерала Валерия Залужного.
«За інформацією із декількох джерел мені стало відомо, що оточення Зеленського підбурює його на заміну головнокомандувача Валерія Залужного. Керує цим злочинним наміром кремлівський агент Андрій Єрмак.
Про цю ганебну спробу каже експерт Юрій Швець (на відео). Журналіст Юрій Бутусов нещодавно описував події в Ізюмі, коли туди після визволення завітав Зеленський разом із генералом Сирським, але без того, хто безпосередньо командує ЗСУ. Раніше ми бачили спробу ОП дискредитувати пана Залужного з питання погодження військоматами пересування між областями військовозобов'язаних. 
Є ще багато дрібних кроків з боку п'ятої колони у владі, які нагнітають обстановку навколо війни і командувача ЗСУ. Це державна зрада і спроба погіршити обороноздатність нашої країни зсередини!
Навіть я одразу не розібрався і в своїх оцінках подій навколо командування ЗСУ попався на гачок цієї маніпуляції. Маю докази. Про це після перемоги розкажу обов'язково, але зараз готовий дати свідчення новому прокурору САП - єдиний кому поки довіряю в правоохоронній системі!
Прошу кожного українця підтримати справжнього героя України - головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного! Не дамо кремлівським посіпакам штовхнути Президента на шкідливий для держави крок! Робимо поширення, розголос», - написал Куприй вчера в своем фейсбуке.
Видео Юрия Швеца смотрите здесь:
https://www.facebook.com/kupriyofficial/videos/652158202789781
В качестве еще одного доказательства «зрады» в ОП Куприй сегодня ссылается на мнение эксперта Ростислава Шапошникова.
«Офіс президента хоче звільнити Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та призначити на його місце Олександра Сирського, учня генерала-зрадника Хомчака. Зеленського бісить народна любов до Залужного та він боїться, що Залужний буде популярніший за Зеленського. Заради своїх рейтингів, ЗЕ знищить ЗСУ. Хомчак це людина олігарха Коломойського та він лобіював призначення Сирського та підвищення його по службі. Операцією по заміні Залужного керує Андрій Єрмак. Дивіться моє розслідування», - говорится в анализе Шапошникова.
Видео Шапошникова смотрите здесь:
https://www.youtube.com/watch?v=LtRJ9cWITlU