Экс-каменчанин о Цареве, Вилкуле и Коломойском

Опубликовано slavkin - вт, 12/06/2022 - 17:58
куприй

Бывший нардеп из Каменского Виталий Куприй прокомментировал сегодняшнюю информацию о суде над братом другого экс-депутата Олега Царева Михаилом. 
«Ось так цікаво тасується колода. Десь після 2010 року у відомого зараз сепаратиста Олега Царьова виник конфлікт із людиною Ахметова Олександром Вілкулом - свого часу губернатора Дніпропетровщини від ПР Януковича. Я тоді був незалежним кандидатом у народні депутати і потрапив під прес адміністрації Вілкула. 
У 2012 році я вирішив балотуватися у Верховну Раду, будучі у статусі депутата тоді Дніпродзержинської міської ради. Мій рейтинг і рейтинг іншого місцевого політика, який вирішив мене підтримати склав близько 40 відсотків. Здавалося перемога забезпечена.
Але Партія Регіонів вчинила потужний удар по нашій коаліції. Підговорила місцевого керманича партії Фронт Змін Андрія Павелка і лідера партії Свобода Олега Тягнибока не висувати мене кандидатом від об'єднаної опозиції.
Після моєї домовленості із місцевим громадським діячем Максимом Голосним розмістити на моїй білбордах постер бабці з котом "Взнала що онук прголосував за регіони - переписала хату на кота", штаб регіоналів зрізав мої металеві рекламні конструкції і намагався по сфальшованим звинуваченням посадити мене у в'язницю. Двох моїх спонсорів все ж таки посадили в СІЗО на 3 місяця. Але саме група охоронців, які раніше працювали на Олега Царьова і залишили його оскільки він не розплатився за послуги, просто врятувала мене від в'язниці, а може і врятувала моє життя.
Тоді Олег Царьов був нардепом від ПР і його округ у місті Кам'янське перетинався з моїм округом місцевого депутата. Мав декілька нагод спілкуватись з ним до Помаранчевої революції. Жодного разу не чув від нього про Путіна, Росію матушку, православ'я тощо. В очах були гроші, влада любою ціною. А оскільки з інтелектом було слабувато, то він пішов у малоросійську ...опу. 
До речі у 2014 році я багато зробив щоб правоохоронці конфіскували бізнес Олега Царьова на Дніпропетровщині. Це були свиноферма, торгівля скрапленим газом, паперова фабрика тощо. Саме цим я займався коли був радником Дніпропетровської ОДА часів Коломойського.
Тепер бачу що СБУ арештувала його брата Михайла і той просить його обміняти. Ну нормальна пропозиція. Тільки побільше Азовців треба!», - пишет Куприй в своем фейсбуке.