Нардеп от Каменского вышел из «Слуги народа»

Опубликовано slavkin - чт, 09/08/2022 - 17:50
трухин

После вчерашних сообщений СМИ о том, что народному депутату от «Слуги народа» Александру Трухину вручили подозрение за попытку подкупа полицейского после «пьяного» ДТП под Киевом, Трухин выступил с громким заявлением.
«Дорогі друзі, маю для всіх важливе повідомлення.
Сьогодні (7 сентября – ред.) отримав від САП підозру щодо одного з епізодів ДТП, яке сталося рік тому на Бориспільській трасі.
На вручення підозри я з‘явився добровільно, нікуди не втікав і втікати не збираюся. Мій дім Україна, який я не покидав і ніколи не покину, і буду продовжувати робити все, що в моїх силах для нашої Перемоги. А це - і евакуація людей, і пошук військового обладнання по всьому світу та його доставка в Україну, і багато іншої роботи, про яку розкажу колись своїм онукам.
Попри це все, даю слово співпрацювати зі слідством і брати участь у всіх слідчих діях. Мені немає чого приховувати і я буду у законний спосіб доводити свою невинуватість. 
А для того, щоб ця справа не кидала тінь на репутацію всієї нашої команди, звертаюся до голови фракції Давида Арахамії з проханням призупинити моє членство у фракції «Слуга Народу» на період розслідування», - написал Трухин на своей странице в фейсбуке.