Однодневный заработок в пользу теробороны – Каменская РВА

Опубликовано slavkin - вт, 09/27/2022 - 14:22
гапич

Решение перечислить однодневный заработок в помощь украинским военным принято вчера на совещании Каменской районной военной администрации.
«В понеділок начальник районної військової адміністрації Олег ГАПІЧ провів нараду з керівниками структурних підрозділів та спеціалістами апарату райдержадміністрації з актуальних питань життєдіяльності району. 
Під час наради розглянуті нагальні питання реалізації завдань покладених на військову адміністрацію.
Так, начальник відділу інфраструктури, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації Олена ФРОЛОВА доповіла про стан підготовки до опалювального сезону та функціонування об’єктів ЖКГ в зимовий період.
Акцентовано увагу керівників груп евакуаційної комісії Кам`янського району на вжиття термінових заходів задля забезпечення ефективної роботи.
Уважно проаналізували питання надання якісних і своєчасних послуг соціального захисту внутрішньо переміщеним особам. 
Також голова райвійськадміністрації Олег ГАПІЧ заслухав оперативну інформацію про роботу підприємств та агроформувань агропромислового комплексу в умовах воєнного стану. 
На нараді начальник військової адміністрації довів керівникам конкретні завдання на поточний тиждень. 
З метою надання допомоги бійцям батальйону Кам'янської територіальної оборони колектив Кам’янської райвійськадміністрації вирішив перерахувати свій одноденний заробіток», - говорится в сообщении РВА.