Почем диссертация в Каменском и в Днепре?

Опубликовано slavkin - пт, 09/02/2022 - 15:13
щадило

Интересные данные о присвоении звания «кандидат наук», о генеральской диссертации и о цене вопроса сообщил экс-глава Каменского райуправления полиции Сергей Лукашов.
«Недавно з подивом дізнався, що наш начальник ГУНП з 2016 року є кандидатом наук. Про це мається відповідна інформація на сайті «Наука України».
Генерал Анатолій Щадило нібито сам написав кандидатську дисертацію на тему: «Правові та організаційні засади діяльності оперативних підрозділів у кримінальному судочинстві України.»
На цьому ж сайті є посилання на інші наукові статті, які нібито належать Анатолію Щадило. 
Але хто хоть раз спілкувався з паном генералом розуміють, що наука та Анатолій Антонович - це різні планети. Я ще не бачив такого безграмотного та некомпетентного керівника поліції обласного рівня. Знаючи його рівень інтелекту, розумієш, що цей «науковий діяч» вказані наукові роботи не зміг би самотужки написати. Він вряд чи просто розуміє половину з того, що в ціх текстах написано. Його спілкування з особовим складом на оперативних нарадах Гунп, нагадує якусь планьорку в радянському колгоспі. В порівнянні з «кандидатом наук» Анатолієм Антоновичем Щадило, його добрий знайомий, зрадник та колоборант, Ілля Кива, зі своєю скандальною дисертацією, виглядає професором.
В свій час до мене зверталися такі «наукові діячи», та пропонували мені стати кандидатом наук за 10 тисяч $.
Але я послав їх подалі, добре розуміючи, що наукою дійсно потрібно системно та професійно займатися, щоб досягти результата, та поваги суспільства», - написал Лукашук в соцсетях.