Политика в Днепре: дело о медиках и п…диках и «восточный экспресс»

Опубликовано slavkin - вс, 06/14/2020 - 07:52
плакат

Экс-нардеп из Днепра Андрей Денисенко прокомментировал скандальную исторпию с активистом Денисом Капитуровым.
Капитуров умышленно испортил билборд, размещенный облгосадминистрацией и облсоветом. На билборде была благодарность медикам, а Капитуров соорудил там подпись якобы от имени областной власти с ругательным словом. За это он был привлечен к ответственности. 
«В наш час зневіри, втоми, безчасся та переслідування патріотів дуже потрібні приклади відкритого, сміливого громадянського протесту, які активізують суспільство, створюють нових лідерів і надихають на боротьбу.
Саме такий приклад подав у Дніпрі Денис Капітуров, громадський активіст і автор маленької репліки на одному з сотень вивішених обласною владою білбордів.
Репліки, яка є відкритим публічним проявом протесту свідомого громадянина проти цинічного піару обласної Зевлади, марнотратства на її саморекламу, проти багатомільйонних корупційних оборудок на закупівлях під час пандемії коронавірусу.
Репліки, яка викликала страшенну лють та істерику у перших травмовано-закомплексованих кабінетах області, звідки нацполіції надійшла вказівка на кримінальне переслідування і арешт її автора.
Але це не зупинило Дениса і він продовжує діяти - він подав до поліції та прокуратури заяви про кримінальні правопорушення з боку ОДА під час масштабних закупівель медичного обладнання на боротьбу з Covid-19.
Офіційна позиція Дениса Капітурова викладена тут:
https://bit.ly/2AiShtf
https://bit.ly/2XUJTsL
Чекаємо на більш детальну інформацію щодо його заяв у правоохоронні органи.
Зі свого боку, гадаю, що наша спільна задача - допомогти захистити Дениса та підтримати його в боротьбі з цинізмом та корупцією олійників і бондаренків.
Слава Україні!», - написал Денисенко в своем фейсбуке.
Кроме того, Денисенко сообщил, что получает угрозы от областной власти.
«Нещодавно я отримав чергове «попередження» і «привіти» від місцевої Зевлади.
Дивлячись на події останніх місяців - справу Антоненка-Кузьменко-Дугар, справу Стерненка, ганебне шоу проти Порошенка і обшук в Омеляна, очевидно, що влада остаточно виродилася у режим, прагне диктатури і відверто плює на закон.
Східний експрес вирушає з Банкової на Ростов і дехто, як свого часу Царьов, вперто чіпляє до нього свої маленькі містечкові вагончики», - отметил экс-нардеп.