Шановні кам’янчани!

Опубликовано slavkin - сб, 11/21/2020 - 16:06
Белоусов

Під час Революції Гідності українці вкотре продемонстрували не лише самим собі, але й світовій спільноті, що ми є нацією, яка до останнього боронитиме свою свободу, відстоюватиме право на гідне майбутнє своїх дітей, захищатиме демократичні цінності та національні інтереси своєї країни.
Події 2013-2014 років стали доленосними для нашої країни, адже революція відбулась у свідомості багатьох громадян. Ми стали свідками незламності нашого народу, подвигу його синів та дочок, які віддали за наше майбутнє найцінніше – життя. Їх мужність є взірцем для багатьох українських воїнів, які і нині продовжують боронити незалежність України.
Гідність і свобода – непорушні цінності, які є основою нашої спільної праці, спрямованої на розвиток і зміцнення держави, на добробут та процвітання українського народу.
Сердечно бажаю всім здоров’я, щастя, сімейної злагоди й любові. Нехай пам’ять про Героїв, які віддали життя за свободу та незалежність України, ніколи не згасає в наших серцях, а в країну прийде мир і спокій!
З повагою, міський голова Андрій Білоусов.