Скандал в Каменском: «…В лютому, березні та квітні 2022 року трудову дисципліну не порушували» или прокурор на вертолете

Опубликовано slavkin - ср, 08/03/2022 - 09:08
лукашов

В Каменском никак не утихнут страсти вокруг недавнего увольнения начальника райуправления полиции Сергея Лукашова.
Как известно, сам Лукашов объясняет свое увольнение местью прокуратуры: он официально сообщил, что руководители этой уважаемой структуры в Каменском в первые дни войны попросту бежали куда-то на Запад, их не было на рабочих местах, что сказалось на всей правоохранительной системе города. Наши коллеги – журналисты издания https://www.poglyad.info/ направили официальный запрос в прокуратуру Днепропетровской области – правду ли говорит Лукашов и действительно ли руководители городской прокуратуры исчезли с работы?
В облпрокуратуре ответили, что Лукашов неправ.
«За даними табелів обліку робочого часу керівник, перший заступник та заступник керівника Кам’янської окружної прокуратури Дніпропетровської області в лютому, березні та квітні 2022 року трудову дисципліну не порушували», - говорится в письме, подписанном начальником отдела информационной политики прокуратуры области Викторией Чертковой.

письмо
Однако Сергей Лукашов считает эти слова откровенной ложью и уверен, что в ситуацию должен вмешаться новый Генпрокурор Украины. 
«Офіс генерального прокурора, візьміть проведіть службову перевірку. Запитайте трафіки з‘єднань мобільних телефонів прокурора Сергія Кузьменко та його підлеглих з прив‘язкою до базових станцій, і побачите їх в «Мукачівському котлі». Він мешкає у м.Дніпро, і якщо він би їздив на роботу у лютому-березні (всі номера автомобілів на в‘їзд в м.Кам’янське фіксуються в базах «Дніпронета»), його автомобіль був би зафіксований в базі. На всіх в’їздах в місто стоять блокпости, на яких чергують поліцейські, і які знають прокурора та його заступників в обличчя. Прокурорів, проїжджаючих через блокпости, поліцейські не бачили. Навряд чи прокурорів привозили до міста на гелікоптерах. Навіть охрану ДСО зняли та відеоспостереження на будівлі відімкнули», - комментирует Лукашов ответ облпрокуратуры.
Итак, скандал продолжается. Интересно, дойдет ли весь этот шум-гам до Генпрокурора?