Скандальный экс-депутат от Днепра требует отставки Зеленского

Опубликовано slavkin - пн, 02/17/2020 - 13:39
Денисенко

Народный депутат от Днепра прошлого созыва Андрей Денисенко обвинил президента Украины Владимира Зеленского в связях с Россией и призвал его уйти в отставку.
«Збиття українського літака над Іраном дуже схоже на спецоперацію з прикриття таємної зустрічі Зеленського із Патрушевим в Омані.
І одночасного публічного викриття з посадкою Зе на товстий ФСБшний кукан.
Літак збито російським союзником, російською ракетою, за участі російських радників, які завжди супроводжують подібні комплекси ППО, продані за кордон.
Зе повернувся у Київ з запізненням на добу, через Москву, на тому ж літаку, на якому права рука Путіна Патрушев прилетів до Оману.
В цей час його прес-служба брехала суспільству про суть, статус візиту, а влада викручувалася і приховувала правду про причину загибелі людей на борту.
Фактично рашисти прибили Зе цими двома ракетами як цвяхами до факту таємних сепаратних перемовин з ворогом і замазали кров‘ю жертв збитого літака.
Тепер він або виконуватиме їхні директиви з капітуляції, згортання України та репресивного вмиротворення українців.
Або наражатиметься на зливи пресі й опозиції скандальних подробиць вояжу Київ-Оман-Москва.
І, навіть, якщо буде слухняним, все одно не зупинить інформаційного шквалу.
Бо в сучасному світі приховати правду майже неможливо, а Кремлю на чолі України потрібна слабка маріонетка, загнана в глухий кут загальної недовіри, єдиним опертям якої є російська агентура, гроші і танки.
Так що у Зе є два нетравматичні виходи із цієї безжальної ситуації - мирком-ладком у відставку чи в українські націоналісти-державники.
Але після призначення кремлівського регента Єрмака така розв‘язка стає дедалі малоімовірнішою.
Всі інші Зешляхи - навіть не на смітник, а в м‘ясорубку історії. Закономірні для того, хто пішов на таємні оборудки з окупантами.
І наша з вами задача - щоби він відправився туди самостійно, без 40 мільйонів українців», - написал Денисенко в своем фейсбуке.
Напомним, имя Денисенко связано с несколькими громкими скандалами. По слухам, в 2008-2009 годах он пытался «за определенную сумму» лоббировать интересы тогдашнего мэра Днепродзержинска в Днепре, в 2014-2015 призывал в случае полного возврата Донбасса в Украину отобрать земли у тамошних жителей и раздать их выходцам из западных областей, а чуть позже мэр Днепра Филатов обвинил его в банальном грабеже бизнесменов.