В Днепре продолжается скандал вокруг партии УДАР

Опубликовано slavkin - пт, 10/29/2021 - 17:07
удар

Об этом сообщает экс-нардеп Андрей Денисенко.
«Люди Коломойського з числа «слуг народу» не лише очолили партію Кличка на Дніпропетровщині, але й перетворюють УДАР на КПСС імені дорогого Ігоря Валерійовича.
З усіма ознаками тоталітарної кланової секти - полюванням на відьом, параноєю, непублічністю та секретністю.
Так, після публікації Українською правдою, Цензором та іншими сайтами моєї інформації про очолення обласного осередку УДАРу облрадівським слугою Святославом Олійником, а міського слугою-нардепом Кирилом Нестеренком зі своєї посади в обласному штабі була звільнена дівчина, котра відповідала за партійний облік і контроль.
З диким та абсурдним формулюванням як для публічної та відкритої європейської політичної сили, яким будували УДАР до останнього часу - «за утічку інформації та зв‘язки з Геннадієм Корбаном»!
І це при тому, що джерелом моєї такої чомусь надсекретної інформації про керівні кадри штабУ УДАРУ була зовсім не ця репресована пані, вся провина якої перед партією та її новими обласними вождями полягає в тому, що її чоловік є депутатом однієї з райрад від політичної партії Пропозиція.
Ну, чим не «член сім‘ї ворога народу», який заважає будувати світле приватівське майбутнє в окремо взятій області?», - написал Денисенко в своем фейсбуке.