В Днепре прошел немногочисленный митинг против Зеленского

Опубликовано slavkin - сб, 03/14/2020 - 07:33
митинг

Произошло это вчера вечером, сообщил экс-нардеп от Днепра Андрей Денисенко.
«Небайдужі дніпряни оперативно зібрались під ОДА на протест проти держзради в Мінську з визнання суб‘єктності ОРДЛО та виведення РФ з агресорів у «гаранти», - написал Денисенко в своем фейсбуке.
А вот бывший коллега Денисенко, экс-нардеп из Каменского Виталий Куприй полностью поддержал и распространил в сети Интернет ультиматум Владимиру Зеленскому, который обнародовала активист Роксолана Хмара.
«Так, от, дорогі друзі! Сьогодні вже багато ЗМІ ( навіть підконтрольних олігархам) і декілька політичних партій, в тому числі і частина партії «Слуга народу», заявили, що підписані 11 березня нові протоколи у Мінську - неприпустимі, бо легалізують ОРДЛО і виводять агресора Путіна на рівень миротворця, а нашу війну з Росією перетворюють на внутрішньодержавний кофлікт, а іншими словами - громадянську війну. Партія ж «Голос» сьогодні навіть перейшла від слів до активних дій і пікетувала АП.
А от Президент Зеленський мовчить... Як у рот води набрав. Про те, як мити руки і полоскати я*ця розказував сьогодні у своєму черговому веукраїнському зверненні до нації, а от про чергову Мінську Зраду промовчав.
Так що, треба думати п. Зе, що це ваші з Путіним узгоджені протоколи там підписали «клоуни від української політики»?!
Як на мене, то вже всі ЧЕРВОНІ ЛІНІЇ вами ПЕРЕЙДЕНІ.
Я довго залишалася віруючою вашій брехні і облуді, бо мені хотілося вірити вам, такому по- акторськи щирому, доброму і люблячому людей. А Ви - звичайна технологія і черговий обман українців, олігархами. Вони вирішили підставити вас, як маріонетку, яка нічого не смислить у політиці, як ляльку, якою можна буде управляти і спрямовувати.
Пане, Президенте Володимир Зеленський, думаю, Ви ще маєте малесенький шанс, вирватися із запланованого сценарію і стати на чолі української історії, в найважчі наші часи. Коли героїчне протистояння українського народу віковічному ворогові людства - московському імперіалізмові, наклалося на надзвичайну ситуацію у світі в зв‘язку з пандемією коронавірусу. Ви ще маєте трошечки часу, щоб взяти ситуацію під свій контроль і запевнити всіх цих ляльководів і підписантів, що всі їхні фокуси нелигітимні, бо в Україні є діючий Президент. І він не дозволить поставити воюючий Народ України на коліна перед ворогом!
Ми ще сподіваємося від вас, але вже не СЛІВ, а ДІЙ! Поспішіть, бо загинете, як гинули зрадники у всі віки.
І запам’ятайте: Ми, Український народ, не дамо вам з сивохами і путіними на пару, злити Україну в сортир....
Не за це загинула Небесна Сотня і тисячі Українськіх Воїнів за всі ці роки війни. Ми не дамо вам розчавити те, за що вони поклали свої дорогоцінні життя.
Якщо Ви не схаменетеся, тоді, нехай вас не дивує те, що буде далі... А далі буде ...», - говорится в ультиматуме.