Власник наливайки з відкритими кримінальними справами попросив свою маму влаштувати скандал у міськраді Кам’янського

Опубликовано slavkin1 - ср, 03/15/2023 - 19:31
иов

Скандально відомий житель Кам'янського Денис Іов, проти якого наразі порушено 4 кримінальні справи, вирішив, що війна – не привід йти служити, а можливість розширити алкобізнес.

Як власник генделя в багатоквартирному будинку на проспекті Аношкіна, і незаконно побудувавши поруч із автобусною зупинкою в центрі міста об'єкт торгівлі, який зноситимуть, він звернувся до міської влади з питанням переведення трьох житлових квартир у нежитлове приміщення з метою розширення свого алкобізнесу. Відповідні проєкти рішень були підготовлені та винесені на розгляд членів виконкому, які не ухвалили рішення. Швидше за все, на їх вердикт вплинуло те, що мешканці будинку, в якому веде підприємницьку діяльність пан Іов, постійно скаржаться на контингент відвідувачів його «наливайки». 

карина
Проте таке рішення виконавчого комітету йому не сподобалося. Він звернувся до суду, але поки йде судовий розгляд, вирішив часу дарма не витрачати і попросив свою матір влаштувати скандал. Жінка прийшла зі своїм матрацом і демонстративно залягла у будівлі міськради, поряд вона поставила плакат із текстом, у якому звинувачує чиновників у вимаганні хабара. 
З офіційних джерел наразі відомо, що у відношенні даної особи є чотири (!!!) кримінальні справи. Так, слідчі Кам'янського розслідують кримінальне провадження за фактом самовільного будівництва на самовільно зайнятій земельній ділянці. Тобто він вирішив, що біля школи на зупинці має бути його гендель. 

гендель
У серпні 2022 року слідчі Дніпра закінчили розслідування кримінальної справи щодо крадіжки з торгового павільйону. А саме, Іов із приятелями приїхали до с. Єлизаветівка, де пошкодили замок на торговому павільйоні та вкрали велику кількість цигарок на суму близько 30 000 гривень. Крадений товар Іов продав у себе у магазині. 
Також слідчі Дніпра закінчили розслідування кримінальної справи за фактом побиття офіційного чоловіка своєї матері. Іов приїхав додому до своєї матері, де побив її чоловіка, а після побиття вкрав усі його документи. 
Четверта кримінальна справа проти Дениса Іова стосується фінансового шахрайства. Разом з приятелем вони придбали технічний пристрій для зчитування та запису платіжних карток, банківські платіжні картки, оформлені  на ім'я інших людей, та порожні картки з магнітними стрічками, які використовували для підробки платіжних карток клієнтів банку та викрадали з банківських рахунків громадян кошти, загалом це близько 60 випадків. 
Крапку у всій цій історії поставить суд та правоохоронні органи.