Днепровский политик о чемпионате Украины и замене телеканала Ахметова

Опубликовано slavkin - чт, 08/11/2022 - 08:58
уаф

Президент Украинской Ассоциации футбола, экс-нардеп от Днепра Андрей Павелко рассказал о ходе подготовки к чемпионату Украины. 
«В Будинку футболу разом із виконавчим директором УПЛ Євгеном Диким і першими віце-президентами УАФ Олексієм Михайличенком, Анатолієм Демяненком, Олегом Протасовим, Аланом Плієвим і Вадимом Костюченком обговорили з представниками клубів УПЛ підготовку до старту чемпіонату. До першого матчу турніру залишається близько двох тижнів, а питань, які потрібно вирішити, ще чимало. 
Зокрема, зараз на фінальній стадії погодження з військовими, правоохоронцями і обласними ОВА протоколу безпеки проведення змагань. Безпека — пріоритет №1! Адже мова йде не тільки про поєдинки УПЛ, а й про матчі чемпіонату ПФЛ, жіночих клубних команд і U-19. Паралельно триває дискусія щодо створення єдиного телепулу трансляцій поєдинків УПЛ. Наявна пропозиція, у разі погодження усіма клубами Ліги, забезпечить мільйони наших вболівальників і в Україні і в інших країнах Європи, куди з початком повномасштабної агресії росії виїхало багато наших співгромадян, якісною трансляцією ігор улюблених команд.
Паралельно шукаємо можливості для підтримки клубів у цей складний час. Зокрема, для фінансуванні арбітражу. Важлива запорука успішного старту першого в історії футболу чемпіонату в умовах повномасштабної війни і подолання всіх перешкод на цьому шляху, — це єдність і взаємопідтримка клубів-учасників. Адже у всіх спільна мета — перемога України і відродження українського футболу! Дякую всім представникам і керівникам клубів за конструктивний діалог і співпрацю! Слава Героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!», - пишет Павелко в соцсетях.
От «Кстати+». Интересна инициатива о создании единого телепула трансляций матчей Украинской профессиональной лиги. Как известно, ранее этим занимались в основном телеканалы из медиа-холдинга Рината Ахметова. Однако месяц назад Ахметов закрыл свои медиа-проекты. Интересно, по какому телеканалу теперь будут трансляции? Если, конечно, будут...