До Кам’янського завітала дружина відомого актора, який загинув на війні

Надіслав: ilona , дата: пн, 04/01/2024 - 10:42
орр

До Кам’янського завітала актриса Надія Хільська, дружина нашого земляка, відомого актора Олексія Хільського, який загинув на фронті минулого року.

“Їздила до Льошиних батьків у Камʼянське, заїжджала в Дніпро. Побувала в зничимих для нас місцях… І світло на душі і туга…”, – написала актриса на своїй сторінці у соцмережах, повідомляє ktoday.com.ua.

Нагадаємо, що Олексій Хільський народився 14 листопада 1987 року у Дніпродзержинську (Кам’янському). Працював разом із дружиною Надією у Дніпровському драматичному молодіжному театрі «Віримо!». Знімався в серіалах “На твоєму боці”, “Квочка”, “Кріпосна”, “Лікар Ковальчук”, “Опер за викликом”, “Загадка для Анни”, “Виклик”. та інші.  Після початку повномасштабного російського вторгнення служив у 46 окремій аеромобільній бригаді ДШВ на посаді головного сержанту взводу розвідроти. Він захищав Бахмут та Соледар, брав участь у наступальній операції на Херсонщині. Був двічі поранений.  Однак щоразу після лікування повертався на передову. Загинув 17 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Зображення видалено.

Після загибелі чоловіка Надія Хільська довгий час не могла працювати за фахом через емоційне потрясіння. Лише нещодавно вона повернулася на знімальний майданчик, знявшись у серіалі “Обіцянка Богу”, прем’єра якого відбудеться вже 1 квітня о 20:15 на каналі “1+1 Україна”. Серіал розповість історію складного подолання одного з найскладніших випробувань для матері — тяжкої хвороби її дитини. Окрім Надії Хільської, в серіалі також знялись актори Валерія Ходос, Юрій Феліпенко, Сергій Радченко та Світлана Гордієнко.