До Кам’янського завітали зірки українського театру та кіно. Фото

Надіслав: elena , дата: ср, 05/24/2023 - 10:44
люди

23 травня на Основній сцені театру ім. Лесі Українки панувала атмосфера гумору і веселощів. Саме в цей день із гастролями до нашого міста завітали відомі українські актори Олеся Жураківська, Володимир Горянський та Костянтин Костишин, які зіграли на сцені кам’янського театру неймовірно смішну комедію «Чоловік моєї дружини» за п’єсою хорватського драматурга М. Гаврана.

люди

Вистава починається з того, що до квартири, де чоловік готується зустріти свою дружину Драгицу, яка працює провідницею і скоро повинна повернутися з чергового рейсу,  приходить таємничий незнайомець.  Неочікуваний гість повідомляє, що він далекий родич дружини господаря дому. Проте про такого родича господарь ніколи не чув і його це сильно бентежить. А далі гість заявляє, що він не тільки далекий родич дружини господаря, але він її чоловік... Але й це ще не все… Виявляється, у Драгиці є донька, але від третього чоловіка Ніколи… Здавалося б, це швидше сюжет для драматичної історії. Проте з цього моменту починається справжня комедійна історія. Поки дружини немає, двоє чоловіків вирішують, як влаштовуватимуть сімейне життя далі.

люди

В першій дії глядачі насолоджувались грою чудового акторського дуету Володимира Горянського і Костянтина Костишина. Глядацький зал періодично «вибухав» щирим сміхом. Проте, коли у другій дії на сцені з'явилася Олеся Жураківська у ролі провідниці Драгиці, сміх у залі майже не вщухав. Майже кожна її репліка викликала якщо не сміх, то щиру посмішку. Бурхливими оплесками глядачі відзначали особливо кумедні моменти, так що акторам кілька разів довелося влаштовувати імпровізовані паузи, щоб дати змогу глядачам вдосталь поплескати в долоні.

Фінал вистави виявився непередбачуваним. Хитра жінка зуміла так перекрутити складну для себе ситуацію, що винуватцями стали двоє чоловіків, які, щоб заслужити на прощення своєї коханої були готові виконувати будь-які її бажання.

Судячи з емоційних коментарів глядачів, якими вони обмінювались, виходячи з зали, всі присутні залишилися у захваті від переглянутої вистави і отримали величезний заряд позитиву.

люди