«Фіат» для кам’янського притулку - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 05/08/2023 - 16:56
фиат

Сьогодні технічний парк притулку для бездомних тварин Кам’янськогор отримав поповнення – вантажо-пасажирський автомобіль «Фіат».
У церемонії передачі автомобілю колективу притулку взяли участь міський голова Андрій Білоусов, депутат міськради, голова Дніпропетровської обласної організації партії «Бджола» Олександр Лукашов, а також міські депутати Марина Гурська, Наталія Сокіл та Андрій Дроговоз. Як розповів Андрій Білоусов, нещодавно керівництво притулку звернулось до міської влади з проханням придбати автомобіль для покращення якості роботи. Але, згідно з вимогами військового стану в Україні, витрачати бюджетні кошти на такі коштовні придбання заборонено. Тому влада офіційно звернулась до керівництва ПП «Бджола» , і там відгукнулись на це прохання – придбали для потреб притулку вказаний автомобіль.

ключ
-    Зараз притулок на фінансується з міського бюджету на 100% його потреб. А у цьому році ми виділяємо ще 2 мільйони гривень на поліпшення його роботи, щоб наш притулок став одним з кращих в Україні, - зазначив міський голова.

план
Олександр Лукашов та керівник притулку Валентин Маханько розповіли, що саме планується зробити у притулку найближчим часом. Перше – це кардинальна реконструкція вольєрів, щоб тварини почували себе набагато комфортніше. Також у подальшому тут з’являться майданчики для вигулу і навіть тренування собак професійними кінологами, буде й місце для відвідувачів – кам’янчан, які будуть не лише спостерігати за тваринами, а й зможуть вибрати собі пухнастого друга, щоб взяти його додому. Запланована і нова для нашого міста, але така нині затребувана послуга, як готель для домашніх тварин: люди, які від’їжджають з дому з різних причин, зможуть лишити своїх улюбленців на піклування досвідчених наглядачів. 
-    Ми щиро вдячні особисто меру Андрію Білоусову, міській владі та партії «Бджола» за постійну увагу до проблем притулку. Як бачите, ми плануємо зробити чимало, щоб наш притулок став кращим. І я впевнений, що при підтримці влади і «Бджоли» ми зможемо досягнути того, що запланували і втілити в життя наші найсміливіші проекти, - сказав Валентин Маханько.