Кам’янське допомогає Нікопольщині

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 07/10/2023 - 15:34
Білоусов

Сьогодні в бік Нікопольського району вирушила машина з водою з Кам’янського.
Відразу після екологічної катастрофи на Каховській ГЕС багато населених пунктів Нікопольського району залишилися без води. Наше місто з перших днів після аварії почало активно допомагати Нікопольщині в питанні забезпечення водою. Лідером у цій благодійній кампанії стала місцева організація політичної партії «Бджола».
Зараз прийнято рішення організувати доставку води у 3 сільських громади Нікопольщини, які потерпають від аварії. Як розповів лідер партії «Бджола», мер Кам’янського Андрій Білоусов, планується доставити загалом 10 тон, і сьогодні перші 2 тони вже поїхали на Нікопольщину. Машину проводжали Андрій Білоусов, голова обласної організації «Бджоли», депутат Кам’янської міськради Олександр Лукашов і керівник міської парторганізації, секретар міськради Наталя Ктитарова. 
-    І місто Кам’янське, і партія «Бджола» відгукнулись на біду, що трапилась у Нікопольському районі, ми допомагаємо нікопольчанам, чим можемо, у першу чергу – водою. Зараз обласна та державна влада вирішують питання відновлення водопостачання Нікопольщини, з часом туди знову буде надходити вода. А поки ми не маємо права лишатись осторонь і обов’язково будемо допомагати нікопольчанам. Разом переможемо! – зазначив Андрій Білоусов.

вода