Мер Кам’янського перевірив навчальні заклади міста (відео)

Надіслав: ilona , дата: вт, 09/03/2024 - 19:27
в

Сьогодні мер міста Андрій Білоусов в черговий раз об’їхав навчальні заклади міста та перевірив, як виконуються ремонтні роботи в укриттях.

“Кам’янське – одне з небагатьох міст країни, де школи та дитячі садочки не припиняли роботу майже з початку повномасштабної війни. Ми активно працюємо над облаштуванням укриттів і продовжуємо процес їх вдосконалення – збільшуємо кількість місць, ремонтуємо, будуємо нові, щоб забезпечити дітей якісною освітою та навчанням в закладі в одну зміну.

На цей рік за планом ми виконаємо роботи в 12 укриттях.
5 укриттів – ремонтуємо та вдосконалюємо, 3 – будуємо з нуля, в 4-х – збільшуємо кількість місць за рахунок розширення.

Вдячні за підтримку Фундації Олени Зеленської за фінансування ремонтних робіт в укриттях Ліцею №38 та Гімназії №17 та додаткове включення до фінансування Ліцею №3 та Гімназії №25, де незабаром розпочнуться роботи.
Дякуємо начальнику Дніпропетровської ОВА Сергію Лисаку за підтримку міста в отриманні субвенції з державного бюджету на ремонт і будівництво укриттів в Ліцеї інформаційних технологій №2, Ліцеї №26, Гімназії №12 та Ліцеї №22.
Будівництво бомбосховищ в Гімназії №12 та Ліцеї №22 буде розпочато в цьому місяці.
За кошти міського бюджету ми відремонтували укриття в Ліцеї № 20, в початковій школі «Волошка», Гімназії №4 та в Ліцеї №23.

Всі роботи йдуть за графіком. Працюємо над тим, щоб всі наші навчальні заклади могли організувати освітній процес не в змішаному форматі, а виключно в одну зміну.

Безпека навчання – пріоритет для міста”, – йдеться у повідомленні.

Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.