Партнерство заради Кам’янського

Надіслав: slavkin1 , дата: вт, 05/30/2023 - 12:08
Білоусов

Кам’янське продовжує плідно співпрацювати з міжнародними організаціями.
Сьогодні мер міста Андрій Білоусов підписав Меморандум про співпрацю з Українським Фондом соціальних інвестицій – організацією, яка допомагає Україні у вирішенні соціальних питань за рахунок коштів, що виділяє Німеччина.

підпис

Як наголосив Білоусов, у нашого міста вже є чималий досвід спільних проєктів з цим Фондом, співпраця розпочалась ще у 2015 році. За цей час проведена реконструкція школи № 42, гуртожиток на проспекті Конституції перебудовано в житло для переселенців, а зовсім нещодавно було відкрито оновлену амбулаторію на Лівобережжі Кам’янського. Підписаний сьогодні Меморандум теж стосується медичної сфери – за сприяння Фонду буде реконструйовано 2-й поверх поліклініки по вулиці Слісаренка (колишня 7-а). 
Консультанти Фонду Ольга Рашитова та Андрій Прядко, що були присутніми на церемонії підписання Меморандуму, подякували владу нашого міста за співпрацю і зазначили, що їх структура планує і в подальшому допомагати Кам’янському.  Керівник Центру первинної медико-санітарної допомоги № 3, до складу якого входить поліклініка по Слісаренко, Сергій Задоя подякував наших партнерів за сприяння медичній сфері міста і зазначив, що таке співробітництво дає можливість покращити якість медичного обслуговування населення. Мер також подякував гостей.
-    Ми вдячні нашим партнерам з Фонду за співпрацю і впевнені, що в майбутньому обов’язково втілимо в життя чимало значущих проектів для мешканців Кам’янського, - підкреслив Андрій Білоусов.  

бесіда