Святковий подарунок молоді Кам’янського - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: сб, 08/12/2023 - 13:18
клас простір

Як ми вже повідомляли, сьогодні в Україні відзначається День молоді.
Сьогодні ж у приміщенні колишнього Заводського райвиконкому (пр.. Свободи) урочисто відкрився перший в місті навчальний простір для дітей громади – як місцевих, так і вимушених переселенців. Його відкрити за підтримки  міського голови Андрія Білоусова, Благодійного фонду “Посмішка ЮА” у партнерстві з Фондом Terre des hommes в Україні та Благодійної організація «Stay Safe Ukraine» спільно з партнерами з Великобританії «Reusing  IT». Головна мета простору, який розташований на першому поверсі будівлі і має вигляд сучасного комп’ютерного класу - забезпечення рівного доступ до освіти для всіх дітей міста та надання їм психосоціальної підтримки. 
Навчальний простір має необхідне обладнання для віддаленого навчання, а також роботи з дітьми з використанням інтерактивних підходів: комп'ютери, ноутбуки, мультимедійний проєктор, фліпчарт, екран та принтер. 

клас
У просторі працюватимуть професійні соціальні педагоги та фахові психологи, які допоможуть хлопцям та дівчатам у розвитку та самореалізації. Простір матиме розклад занять, який включатиме навчання комп'ютерній грамотності та надання додаткової допомоги у навчанні. Кожна дитина може безкоштовно долучатися до занять та використовувати можливості простору. Дізнатися про розклад занять можна буде з соціальних мереж Центру молодіжних ініціатив. 
Почесними гостями сьогоднішнього відкриття закладу став мер міста Андрій Білоусов, представники благодійних організацій та активні молоді люди Кам’янського. Андрій Білоусов привітав усіх присутніх з Днем молоді, подякував нашим партнерам за допомогу у реалізації молодіжних проектів та побажав новому закладу успішної роботи.

мер
-    Ми по праву пишаємося молоддю нашого міста, бо вона справді дуже активна, має чітко виражену громадянську позицію і допомагає і фронту, і переселенцям в умовах сьогоднішньої війни. Влада завжди буде приділяти особливу увагу розвитку нашої молоді, бо це – майбутнє і Кам’янського, і України, - зазначив міський голова.

нагороди
Також мер від імені міської влади вручив подяки і подарунки активістам молодіжного руху Кам’янського і представникам благодійних організацій, які допомогли у створенні навчального простору. На честь сьогоднішнього свята представниця Центру молодіжних ініціатив вручила подяку і Андрію Білоусову як людині, яка дійсно опікується проблемами молоді і допомагає впровадити програми, націлені у майбутнє міста і держави.