У Кам’янському відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Надіслав: ilona , дата: ср, 07/31/2024 - 14:49
в

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, до порядку денного якого увійшли 69 питань. 

Виконавчий комітет взяв до відома інформацію департаменту соціальної політики міської ради щодо результатів роботи робочої групи з питання встановлення факту здійснення догляду при департаменті соціальної політики міської ради. Зокрема, упродовж першого півріччя цього року робоча група опрацювала 62 звернення громадян.

Рішенням виконкому визначено величину опосередкованої вартості найму (оренди) житла в Кам’янській міській територіальній громаді за квітень – червень 2024 року на одну особу в розмірі 633,34 грн.

Виконком затвердив норми споживання теплової енергії для послуг з постачання теплової енергії на потреби споживачів, теплопостачання яких здійснює Акціонерне товариство «Дніпровська теплоелектроцентраль».

Розглянуто житлові питання, такі, як надання житлової площі у гуртожитках комунальної власності; внесення змін до договорів найму житлових приміщень; надання житлової площі для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам; зміни до обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, та до обліку громадян, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Значна кількість питань була підготовлена службою у справах дітей та стосувалася надання дітям статусу постраждалих внаслідок воєнних дій, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та встановлення опіки над малолітньою дитиною.