У «Зе» не знають Кам’янського

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 09/11/2023 - 18:32
кіоск

На фото – торговий павільйон, розташований на проспекті Гімназичному, поряд з першим корпусом Дніпровського державного технічного університету.
Ще кілька років тому тут була звичайнісінька торгова точка у стилі 1990-2000-х років. Продавали тут різноманітні продукти харчування й випивання, зокрема, такі конче необхідні для студентів речі, як пиво та цигарки. Згодом профіль приміщення дещо змінився – тут з’явилося кафе з такою собі претензією на сучасне швидке харчування та назвою «Бургер». Відвідувачам пропонувались кава, бюргери, прохолодні напої та солодощі. Студенти ходили сюди і ласували всім цим, але й цей заклад чомусь довго не прожив – закрився. Потім тут почав працювати «магазин майбутнього» - пропонувались сучасні сонячні батареї, навіть з доставкою та монтажем. Але виявилось, що й це якось не дуже зацікавило кам’янчан: через деякий час і «сонячний» магазин закрився. Після нього тут намагалась працювати ще якась торгівельна точка, але і її спіткала нещаслива доля всіх попередників у цьому приміщенні.
Зараз в Україні все гучніше говорять про майбутні президентські та парламентські вибори, які можуть відбутися навесні 2024 року. І підготовка до них потихеньку розпочалася, зокрема і в Кам’янському. Так, є інформація, що почали формувати щось на зразок передвиборчого штабу у партії «Батьківщина». А днями про свої серйозні наміри заявили у місцевій партії президента Зеленського «Слуга народу» - відкривають партійний офіс у нашому місті. І якраз в цьому самому кіоску по Гімназичному.
Певно, вже зовсім скоро тут будуть приймати кам’янчан з їхніми скаргами та пропозиціями, а також розробляти стратегію перемоги «Зе-команди» на майбутніх виборах у нашому місті. Але ж приміщення зовсім не фартове, і це добре відомо! Не пішло тут ні пиво з цигарками, ні бургери з кавою, ні ще якийсь товар. Щось підказує, що не вийде тут і успішно агітувати за «Зе-команду», така вже приміта. Та й надворі вже зовсім не 2019 рік, а дещо інші реалії…