Вибори не на часі, вважають у Дніпрі

Надіслав: slavkin1 , дата: вт, 11/07/2023 - 11:33
лукашук

Голова Дніпропетровської обласної ради, член партії «Слуга народу» Микола Лукашук висловив свою точку зору щодо можливих виборів в Україні навесні майбутнього року.
«Вибори – не на часі. Так сказав Президент. Адже вибори – це розʼєднання країни. На цю тему було багато дискусій, я писав свої думки про це ще у серпні https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=640893174811250&id=10006671…
Верховна Рада найближчим часом продовжить дію воєнного стану. Важко уявити, як в умовах війни проводити вибори і хтось буде, наприклад, закликати голосувати проти Верховного Головнокомандувача. Під час повномасштабної війни та нашої оборони від армії країни-агресора, яка у багато разів більша за нашу за кількістю ресурсів і людей.
Володимир Зеленський вірно зазначив: нам слід повернути відчуття лютого-березня минулого року. Оскільки війна не закінчилася і росія досі хоче нас знищити або зробити своїм федеральним округом. Підкреслю – знищити саму країну. Сам етнос українців. 
Наше головне завдання зараз – зберегти єдність, бути єдиним потужним механізмом і не сперечатися через дрібниці. Всі зусилля кинути на підтримку фронту і людей в нашій країні. Адже путін зробив ставку на те, що зможе розхитати цивілізований світ, що він «пересидить» поки в США, ЄС пройдуть вибори. І зараз диктатор різними інструментами намагається дестабілізувати ситуацію всередині нашої країни.
На мою думку, всі, хто зараз намагається розколоти українське суспільство за будь-якими ознаками – мова («привіт», фаріон), територіальна приналежність (ви з заходу, ми зі сходу), політичні погляди – всі ці люди тим чи іншим шляхом працюють на росію. Впевнений, що деякі навіть не усвідомлюють цього. 
Це все направлено на те, щоб розколоти, послабити та завести нашу державу в прірву. 
Тому зосереджуємося на підтримці наших воїнів, держави, людей. Гуртуємося. А інші суперечки, бажання деяких осіб з минулого взяти участь у виборах – все це залишаємо на потім, після війни. 
Памʼятайте – ми переможемо. Віримо в Президента, в українську націю. Вже 622 дні ми впевнено знищуємо окупантів і захищаємо нашу державу», - написав Лукашук в соціальних мережах.