Заступниця директора благодійного фонду «Карітас Кам'янське» Марія Пагулич приєдналася до партії «Бджола»

Надіслав: Александр Бугаев , дата: ср, 10/09/2024 - 20:41
бджола

Про це вона написала у соцмережах.

Дорогі друзі! 

Я живу в м.Кам'янське вже 21 рік, насправді це вже найдовший період мого проживання на одному місці) Тут народилися мої діти, троє з яких вже є дорослими людьми. 

Вже близько 10 років я займаюся благодійною діяльністю, разом з командою Карітасу розробляємо і впроваджуємо важливі для громади нашого міста  соціальні проекти, деякі із них - у співпраці з міським головою Андрій Білоусов та відомими волонтерськими хабами міста, такими як Паляниця, Покрова, Об'єднані добром, Міністерство Добрих Справ, Miсія Roca та іншими волонтерськими осередками.   Дуже ціную співпрацю з громадськими організаціями "Жіноча Сотня"  та "Яворина" які невтомно плетуть маскувальні сітки для наших Захисників.

Загалом помітне посилення взаємодії і партнерств в нашій громаді.  

Останні кілька років у соціальній сфері міста бачу розвиток різних напрямків: відкриваються центри для ветеранів, внутрішньо переміщених осіб, літніх людей. Постійно надається різностороння допомога людям, які постраждали від війни, зокрема велика увага звертається на підтримку родин полеглих Героїв, які об'єднані в  РОДИНА ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ м.КАМ‘ЯНСЬКОГО 
Я

підтримую соціальні ініціативи міського голови та його команди, тому прийняла рішення приєднатися до міської політичної партії "Бджола" задля розвитку соціальної сфери міста Кам'янське  та об'єднання зусиль в наданні актуальної і своєчасної допомоги вразливим людям, особливо тим, які постраждали від війни .

Дякую за підтримку тим хто поряд.