Переваги замовлення товарів з китайських сайтів через NP shopping

Опубликовано elena - пт, 11/25/2022 - 19:37
посилка

Китай  – це країна, де можна придбати все що завгодно, заощадивши кошти. Проте наразі не з усіх магазинів можлива доставка, через війну в Україні та погіршення логістичних ланцюжків. Проте не варто переплачувати, купуючи китайські товари в Україні у декілька разів дорожче. Можна суттєво заощадити, якщо скористатися послугою NP shopping від Нової пошти.

корабль

Переваги доставки з китайських магазинів з NP shopping

Зараз є можливість замовлення з сайту AliExpress, проте доставка здійснюється не надто швидко, та не зі всіх магазинів. Відомі на весь світ майданчики, які реалізують якісну продукцію, іноді відмовляються від доставки в Україну, через величезні ризики та нестабільні поставки. Проте не варто засмучуватися, бо заощадити кошти можна, якщо доставка Китай буде здійснюватися з використанням віртуальної адреси.

Етапи надходження замовлення з Китаю через NP shopping:
•    Компанія Нова пошта допомагає своїм постійним клієнтам, та з використанням NP shopping дозволяє отримати міжнародну адресу в Китаї. 
•    Китайський магазин, після отримання замовлення, надсилає пакунок до зазначеного хабу, звідки і здійснюється перенаправлення вантажу в Україну. Це значно спрощує доставку, знижує її вартість та зменшує ризик того, що товари можуть затримати на митниці.
•    Замовник може самостійно обрати магазин, зробити в ньому замовлення товару, якого немає на AliExpress або в інших магазинах, які здійснюють доставку в Україну. Продавець відправляє товар на зазначену адресу, звідки його забирають представники компанії Нової пошти та доставляють за адресою, яку вказав покупець.

Скільки коштує доставка з Китаю?

Головна перевага в тому, що компанія Нова пошта здійснює доставку з Китаю великими партіями, тому вартість послуг доступна. Це дозволить пришвидшити отримання товару, не чекати більше місяця, та суттєво заощадити на логістичних послугах.

Якщо здійснювати замовлення на Аліекспресс, то досить часто продавець відправляє економними варіантами доставки, без відслідковування трек-номеру. Це незручно, особливо якщо замовлення губиться, а продавець відмовляється повертати кошти. Деякі з таких замовлень довго знаходяться у логістичних хабах та можуть надходити в Україну більше, ніж за два місяці. Це критичний час, особливо, якщо замовлення якось пов’язане з енергетикою та відновленням електропостачання у будинку чи квартирі. Наразі українці намагаються придбати генератори, інвертори та звичайні павербанки, ліхтарі з Китаю у стислі терміни. Тому економні варіанти доставки для цього не підходять, через довгий час надходження товару в Україну. Такого не відбудеться, якщо зробити замовлення, скориставшись послугою NP shopping.