АНТИКРИЗОВИЙ ПЛАН КАМ’ЯНСЬКОГО від «Опозиціної платформи – ЗА ЖИТТЯ» - відео

Опубликовано slavkin - пт, 10/02/2020 - 08:52
Сасс

"Опозиційна платформа – ЗА ЖИТТЯ" – єдина партія, що пропонує АНТИКРИЗОВИЙ ПЛАН КАМ’ЯНСЬКОГО. 
ЯК МИ РОЗУМІЄМО РОЗВИТОК МІСТА?
Розвиток – це не ремонт дороги, установка лавок і ліхтарів, на яких крадуть бюджетні гроші. Це не казино на кожному розі. Це не продаж української землі та її надр, які переходять під контроль вітчизняних і іноземних олігархів. Це не закриття соціальних установ і звільнення вчителів і лікарів під виглядом адміністративної реформи. 
Влада затіває будівництва й реконструкції на тлі жорстокої соціальної катастрофи: коли люди втрачають можливість нормально працювати, вчитися, лікуватися, харчуватися, піклуватися про своїх близьких.
Такий "розвиток" означає подальшу деградацію та геноцид власного народу! Так само і боргова яма, в яку заганяє Україну уряд і МВФ, ніяк не може називатися "партнерством" та "інвестиціями".
Про який розвиток та інвестиції говорить теперішня влада, коли люди зледарюють і їм бракує на найнеобхідніше?
Тому в новій міськраді ми ставимо перед собою завдання не допустити різкого падіння рівня життя кам’янчан. 
Ми бачимо, що, всупереч обіцянкам, влада знову піднімає тарифи на електрику, воду, опалювання. Причому робить це без будь-якої логіки і справедливого обґрунтування, йдучи на поводі у МВФ.
Наша позиція: спочатку – ринкові пенсії і зарплати, потім – ринкові комунальні тарифи! 
На рівні міста ми зробимо їх прозорими, справедливими та обґрунтованими. Відвертий комунальний грабіж кам’янчан – це не розвиток міста! У першу чергу нова міськрада зобов’язана захистити вчителів і батьків, медичних працівників та їх пацієнтів від нелюдяних реформ. Адміністративна реформа, що припускає укрупнення районів з метою "заощадити" на соціальній сфері, – це теж не розвиток!
Укрупнення районів неминуче призведе до хаосу в освіті й охороні здоров’я. Скорочення вчителів і лікарів, шкіл і лікарень у тільки-но заснованому Кам’янському районі створить колосальне додаткове навантаження на соціальну сферу. 
Вже зараз система освіти й охорони здоров’я тріщить по всіх швах. А уявіть, що почнеться після того, як Київ проведе адміністративну реформу і виконає вимоги МВФ?
Ми не дозволимо закрити жодної лікарні, клубу, загальноосвітньої, музичної чи спортивної школи!
Ми не дозволимо звільнити жодного педагога і медичного працівника!
Ми не дозволимо вкрасти у Кам’янського майбутнє і нормальне життя!
Для "Опозиційної платформи – ЗА ЖИТТЯ" розвиток – це здорові, освічені, щасливі українці, життя яких наповнене гідністю та сенсом.
Відео:
https://www.youtube.com/watch?v=s67hZEQtMag.