Экс-«слуга народа» покрывает убийцу, - политик из Каменского. Видео

Опубликовано slavkin - вт, 02/18/2020 - 06:08
Скороход

Нардеп прошлого созыва из Каменского Виталий Куприй рассказал скандальную историю, которая произошла на Киевщине.
«Стань депутатом, звільни вбивцю!
Нещодавно із проханням допомогти у розголосі до мене звернулася пані Людмила з села Горобіївка, що на Київщині. 1 січня після святкування новорічної ночі її 16-річна дочка Тетяна загинула у ДТП, коли її підвозив додому неповнолітній знайомий у нетверезому стані. Для приховування злочину він відтягнув дівчину в кущі, а її тіло знайшли небайдужі мешканці села. Зловмисника було арештовано, хоча свою провину він не визнав — сказав що не пам'ятає.
Проте, минулого тижня, без відома родичів загиблої, суддя Бориспільського міськрайонного суду відпустила винуватця ДТП на поруки народного депутата України Анни Скороход, яка раніше була членом фракції «Слуга народу». Мені повідомили, що Анна Скороход має спільні бізнес-інтереси з батьками підозрюваного і, вочевидь, вона використала своє службове становище, щоб натиснути на суд.
А це є злочином – втручанням у систему правосуддя. Тому я, як адвокат матері загиблої дитини, направив відповідну заяву до Офісу Генпрокурора!», - написал Куприй в своем фейсбуке.
Видео смотрите здесь:
https://www.facebook.com/kupriyofficial/videos/3347096475373170/?epa=SE….