Мэр Каменского о ситуации в городе - видео

Опубликовано slavkin - сб, 04/30/2022 - 09:53
Белоусов

Городской голова Каменского Андрей Белоусов вчера в эфире телеканала «Украина 24» рассказал, как живет и работает наш город.
«Сьогодні у Кам’янському проживає понад 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них близько 4 тисяч – діти. І кожного дня їх кількість зростає. Ми постійно працюємо над наданням їм всілякої допомоги. На базі трьох ЦНАПів працюють Центри турботи, в яких переселенцям надаються соціальні та інші послуги. Дякую усім, хто допомагає. Важливу роль в цьому відіграють наші волонтери та великі підприємства.
Зокрема, Каметсталь Групи Метінвест розмістило понад 500 людей на своїх соціальних об’єктах, де створені всі необхідні умови. Також підприємство допомагає у працевлаштуванні переселенців з Маріуполя, Авдіївки. Для нас дуже важливо, що в цей період створюються додаткові робочі місця. А ми, як міська влада, робимо все для того, щоб приводити Кам’янське до ладу після зимового періоду: прибираємо, ремонтуємо дороги, відкриваємо наші парки та сквери, активно працюють комунальники.
Місто працює, ситуація контрольована, правоохоронні органи забезпечують порядок, допомагають волонтери, функціонують всі служби. Кожен на своєму місті працює заради нашої загальної Перемоги», - отметил Белоусов.
Видео смотрите здесь:
https://www.youtube.com/watch?v=L58XhAf7H3E