«Полицейский» скандал в Каменском: «черти спасают чертей»

Опубликовано slavkin - чт, 09/08/2022 - 17:39
прокуратура

Экс-начальник Каменского райуправления полиции Сергей Лукашов продолжает требовать расследования фактов бегства руководителей городской прокуратуры в первые дни войны, однако пока не находит поддержки в Генпрокуратуре Украины. 
«Ще 1 серпня 2022 року подав скаргу на ім‘я генерального прокурора Андрія Костіна, щодо втечі місцевого переляканого прокурора Сергія Кузьменко з Кам‘янського в перший місяць війни. В скарзі також мною вказаний і його кум, прокурор Дніпропетровської області Сергій Біжко, який не вжив ніяких заходів щодо втікача-зрадника Кам‘янського прокурора. Викликали в Дніпровську обласну прокуратуру, надав пояснення. Встановив, що КУМ обласний прокурор призначив службове розслідування відносно кума прокурора з Кам‘янського та і відносно себе самого. Але ж таку перевірку повинна проводити Генеральна інспекція прокуратури. Тобто служебка робиться формально і результату не буде. Зрадників не покарають .
А слідчим поліції Кам‘янського начальник слідчого управління Олег Сліпчук надав вже готові напечатані пояснення про те, що прокурори в перший місяц вторгнення неймовірно працювали, і вимагає від поліцейських, під загрозою звільнення, це підписати. 
Чорти рятують чортів», - пишет Лукашов в своем фейсбуке.

объяснительная