«Полицейский» скандал в Каменском: Лукашова уволили. Видео

Опубликовано slavkin - сб, 09/17/2022 - 08:58
лукашов

Об этом экс-начальник Каменского райуправления полиции сообщает в фейсбуке.
«Перша Перемога!!!
Отримав копію наказа про звільнення з Національної поліції ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ у зв‘зку з наявністю вислуги років для призначення пенсії.
Я витримав весь той тиск зі сторони наркогенерала Анатолія Щадило та його наркопосіпак, за допомогою якого Вони намагалися змусити мене мовчати про злочини перевертнів в погонах. 
В цієї історії мені пан генерал нагадав такого собі сільського собаку, який на перший поглягляд виглядає злим , гавкучим, який з істеричним гавкотом намагається вкусити слабу та беззахисну людину. А отримавши смачного підсрачника від цієї людини, біжить піджавши хвоста у будку. І лежачі в ній, з острахом думає, щоб його не викинули за ворота.
Анатолію Антоновичу, з моїм звільненням для вас, та для міньонів вашої наркобанди нічого не закінчується. Я й надалі буду рядом, постійно висвітлюючи ваші ганебні вчинки та злочини. Ви будете засинати та просипатися з моїм прізвищем в голові.
До нових зустрічей.
Хочу подякувати всім друзям, хто мене підтримує. Для мене це дуже важливо.
Слова особливої подяки хочу сказати тим чесним, порядним поліцейським Луганської та Дніпропетровської області, з якими мав честь працювати протягом останніх 27 років. Ви одні з найкращіх синів та доньок нашої країни.
Слава Україні!!!», - пишет Лукашов.
Также Лукашов пишет о некоторых полицейских генералах, сбежавших в первые дни войны.
«Шановні друзі, в цьому відео я показав Вам, чому під час війни, поліцією в деяких областях продовжують керувати некомпетентні боягузи-керівники, які в перші дні рашиського вторгнення повтікали з місць несення служби, кинувши напризволяще особовий склад, і яких зараз Ігор Клименко намагається зробити героями. Риба гниє з Голови», - отмечает Лукашов.
Видео смотрите здесь:
https://www.youtube.com/watch?v=lPl0J0Ivxvk