С праздником, работники ЖКХ и сферы услуг Каменского!

Опубликовано slavkin1 - вс, 03/19/2023 - 07:46
Белоусов

Сотрудников этих отраслей поздравил мэр Каменского Андрей Белоусов.
«У Кам‘янському ніч минула без тривог та надзвичайних подій.
Мирної всім неділі!
Сьогодні, 19 березня, своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!
Це сфера міської інфраструктури, від якої безпосередньо залежить комфорт і затишок в наших оселях те, без чого неможливе сучасне цивілізоване життя: світло й газ, вода й тепло, робота ліфтового господарства, облаштування прибудинкових територій, ремонт автошляхів та багато іншого.
Шановні працівники житлово-комунального господарства, в умовах воєнного часу ваша робота стала ще більш складною через непередбачувані обставини. Незважаючи ні нащо й завдяки злагодженій роботі всіх житлово - комунальних служб міста, ми пережили найскладнішу зиму. 
Міська комунальна галузь працює стабільно й злагоджено, оперативно усуваючи аварійні ситуації та наслідки злочинних атак окупантів.
Дякую кожному з вас за професіоналізм, відповідальне ставлення до своїх обов'язків та відданість обраній справі. Нехай ця весна буде переможною для нашої країни. Зі святом!», - говорится в поздравлении.