На базі СК «Прометей» пройшов Чемпіонат м. Кам’янське з черліденгу «Запалимо серця»

Опубликовано slavkin - пн, 02/15/2021 - 10:35
черлиденг

13 лютого на базі СК «Прометей» відбувся чемпіонат м. Кам’янське з черліденгу «Запалимо серця». Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради. 
Під час урочистої церемонії відкриття змагань, за дорученням міського голови Андрія Білоусова учасників чемпіонату та суддів привітав начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк. Начальник управління побажав нашим спортсменкам яскравих перемог і справедливого суддівства.
«Черліденг – це сучасний і видовищний вид спорту. Ваші виступи є окрасою всіх наших спортивних заходів. Ви займаєте почесні призові місця на змаганнях України та Європи. Ви – наша гордість. Дякую за те, що прославляєте наше місто і особистим прикладом популяризуєте спорт», – сказав Едуард Коряк.
    Також начальник управління молоді та спорту міської ради вручив сертифікати тренерам, які пройшли щорічний ліцензійний тренерсько-суддівський семінар організований Всеукраїнською федерацією черліденгу груп підтримки спортивних команд у м. Києві 6-7 лютого.
Вітаємо тренерів з отриманими знаннями та ідеями творити нове!